Eldelementet v.27

Vädur – lejon – skytt – 30/6 – 10/7 

Din vecka handlar om att du ska fundera och inte hasta framåt när det gäller vissa saker. Och vilka saker det handlar om vet du själv. Du kan befinna dig i en bearbetnings process som är viktig att tillåta dig vara i, för bästa resultat i slutänden. Du kan behöva stanna upp och sortera alla dina tankar ordentligt för att kunna bringa klarhet. Det gör du genom att be om hjälp för ditt inre. Din intuition vägleder dig i vad du ska göra och inte göra, så lita på magkänslan. Känns det rätt är det lätt. Känns det fel och knyter sig då är det inte rätt. Förändringar som kan ske dessa dagar är att du kan fastna i en energi som är svår att ta sig ur. Det kan komma besked & meddelanden på olika sätt som gör att du kör fast och har svårt att fokusera, reda ut saker. Och komma framåt. Vilket beror på att du är i behov av att ha roligt, lyssna på ditt inre barn. Inte bara acceptera att livet vardagen är logistik tjugofyrasju. Då blir en slutarbetad till slut. Hur ser livet ut för dig? Hur äter du? Hur sover du? Dricker du vätska? Stannar du upp och andas? Prioriterar du tid åt dig själv – så som fritid, läsa en bok, träna, promenera, umgås med vänner etc? Det är viktigt att det inte blir för mycket av något. Eller för lite.
Ja, för lite sömn och för mycket arbete på olika vis är bäddat för att gå i stöpet. Lyssna på din kropp, vad säger den?

Det du kan behöva läka i ditt liv, är en förlust av något. Och förlust kan ske och ha skett på många vis. T ex Olika chanser (tåg som har gått), någon kärlek som inte vill med dig, eller tvärtom. Att något känns som det saknas. Men även att du inom arbete t ex kan förlorat något. Upplever att det är en uppsjö av saker. Kanske även fysiska saker. Något kan även bli stulet eller gå sönder som med det är trasigt. Saker kan glida ur dina händer för att det blir för mycket helt enkelt. Då är det viktigt att förstå att det finns välsignelser bakom allt men förstår du kanske inte fören i slutänden. Dock är det bra att släppa taget om vad det just handlar om. Vad som ska komma sen. Och varför det blev si och varför det blev så. Annars fastnar du ännu mer och i fler grejer. Med det blockerar du energin fullkomligt. För bakom allt tufft och tungrott som du går i genom nu så kan det absolut bästa av det bästa visa sig för dig på ett guldfat. Tro det eller ej men så är det. Man brukar ju säga att ut med det gamla och in med det nya.

Kanske vill du väldigt gärna få möjligheten att resa bort med familjen barnen. Ut och leka skratta busa osv. Men att du mentalt fastnar i någon energi som du bör tänka på. Kanske är det så att du behöver släppa taget om något för att få chans, ork, styrka och möjligheter till något annat. Dvs man kanske inte kan ska och får ha kakan för att samtidigt äta den. Krasst nog kan du behöva välja bort något annat för att få det du länge har eftersträvat. och får även till mig att man kan uppträda, gå på teater, se något uppträdande som konsert el liknande. Eller att du t o m får möjligheten att vara huvudkaraktären i något projekt, mm. Så gå inför och lägg ditt fokus på att du också vill ha en fin, bra framtid med allt vad det innebär. Om du fokuserar rätt, sållar bland alla måsten så har du energi över till sådant som du normalt kanske inte har. Men om du fortsätter på samma sätt är det mindre risk som sagt.

Allt slit och släp som du kämpar med just nu är mödan värt. En dag, så kommer du att vara beundrad, hedrad, sedd och bekräftad av andra. Där andra ser upp till dig., så fortsätt få din egen väg och förlita dig på att du är på rätt spår. T ex om du är slutkörd just nu och bara orkar ligga på sofflocket säger vi.. då kan de vara meningen att du behöver det därför att om en snar framtid kommer något nytt att dyka upp som du behöver ladda alla dina batterier inför. Men såhär långt får du än så länge inte veta vad som är på väg. Den som väntar på något gott…

Ljus & kärlek Zäta 

Lämna ett svar