Änglavägledning v.24

 

SJÄLENS VÄG 

Att vandra Själens väg är till för de som är modiga. Och DU är en av de modiga! Det är därför du läser det här just nu.

För att kunna vandra Själens väg behöver du kunna tolka din själs språk för att kunna höra dess vägledning. Och för att kunna tolka din själs språk behöver du först lära känna din själ.

Själen finns på en medvetandenivå som ligger bortom dina tankar och känslor. För att lära känna din själ behöver du förstå att dina tankar och känslor inte är detsamma som ditt medvetande, det vill säga dina tankar och känslor finns inte på den medvetandenivån som Själen befinner sig. Däremot kan din själ ibland använda dina tankar och känslor för att tala till dig. 

Den medvetandenivån som vi pratar om här ligger bortom både tankar och känslor. Den medvetandenivån är rymden där vi bara ”vet”. Det är behållaren för våra tankar och känslor. Det är mellanrummet och utrymmet mellan våra tankar och känslor. När du kan uppleva detta utrymme så är du i kontakt med din själ och har då möjlighet att kunna höra själens röst. 

Själen talar ofta till oss på olika ”språk”. När du vet din själs språk så kan du också tolka rösten på ett sätt som bara du kan förstå. Detta är väldigt personligt och ska inte jämföras med andra. Ingen annan kan tolka din själs språk mer än du. Här behöver du skapa & bygga tilliten till dig själv. 

Det finns många lärare, tekniker och metoder som kan ge dig nycklar till att lära känna din själ. Men, kom alltid ihåg att tolkningen tillhör endast dig.

För att nå själens nivå inom dig behöver du tysta ditt sinne och din inre ljudliga dialog i form av ”störande” tankar och känslor. En bra metod är meditation. Att meditera är som att dränka in en smutsfläck med tvålvatten och låta den stå över natten för att mjukna upp och sedan upplösas och sköljas bort. 

Det som håller så många tillbaka är oftast inte andlig okunskap utan snarare en sorts andlig lättja. Vi tar saker och ting på allvar, men inte på djupet. Det är många som är ”andliga elever”, men utmaningen är att även ta ”den andliga examen”. Det är inte alltid lätt att tillåta vår andliga potential födas för att ”komma ut ur den andliga garderoben”. Dessutom kan det ibland vara arbetsamt och ibland kan vi även behöva en hjälpande hand på vägen. 

Kom ihåg att DU är en av dem som hjälper andra att ”komma ut ur den andliga garderoben” för att kunna ta ”den andliga examen”.

NAMASTE Zäta 

Lämna ett svar