12/6-2022 – stjärnfall

Idag mina vänner så sker ett symboliskt stjärnfall. Och vem vet, kanske även ett fysiskt sådant som du ser med blotta ögat,. Då är det dags för dig att ÖNSKA. Det är nämligen en  önskan som kommer att slå in. Det kan vara egentligen vad som helst det rör sig om. Och här får du alltså en bekräftelse på att önskan är besvarad i form av stjärnfallet. Ja det är kring något som du länge har önskat dig. Som en blixt från klarblå himmel!

Troligen har du tänkt att detta aldrig kommer att inträffa? men så är det inte. Därav är det även så viktigt att du tänker dig för vad du önskar. Jag Upplever att det är något som du länge har behövt få sätta ord på, vill sätta ord på, för någon annan har det redan skett. Och tack vare det så händer något. Nu.. 

En förändring är på väg, och denna förändring kan ske idag. Även om du kanske inte fysiskt ser detta med en gång. En stor förvandling av något dyrbart håller alltså redan på sker i dina kulisser om man säger. Förvandlingen kan vara svår att anamma, åtminstone till en början. M e n det är det enda sättet för att kunna komma framåt överhuvudtaget. Kan vara så att du behöver skaka runt på saker lite här och där för att omvandlingen i sig ska äga rum. 

Väljer du att ignorera detta så skapar du istället en blockering i flödet vilket ingen vill ha om en Själv får välja. Det är kanske så att du behöver titta på dig och ditt sätt, hur du resonerar, agerar, tycker och tänker? Och att det inte enbart handlar om någon annan. En del projicerar ut sådant som den själv känner innerst inne. Och När du väljer att möta det, så kommer den största omvandlingen att ske oavsett du vill eller inte. Du behöver alltså sätta gränser för vad du känner inte är okej respektive okej. Samtidigt försöka förstå att det faktiskt kan vara/eller är någon annan i din omgivning som kan vara boven i allt. Och Medvetet eller omedvetet – det är olika för alla individer. Den situation, relation eller vad du nu funderar kring kommer att medföra stora förändringar helt klart. Kan även vara hela dig själv hur du liksom ser på saker Men även hela världen. Någon viktig person i din värld kan just nu befinna sig under ”förändringens tid”., låt hen få förändras till dennes allra högsta bästa. Och go with the flow. Någon annan som jag fått in här kan kämpa f ö r att en annan individ ska förändra sitt eget eller flera beteenden. Men att det i grund och botten inte handlar om den personen utan dig själv.

Det kan vara en person som ena stunden smeker och andra stunden ”slår”. Att denne Är ombytlig i sin personlighet? Att hen Funderar kring om den ska stanna eller gå, är av och an, och håller på såhär. Eller också är de du själv som sagt. Men oavsett så bör du försöka ha tålamod. Saker tar tid, Rom byggdes inte på en dag var det någon som sa.

kan de vara så att du har spelat ”ett spel” med någons känslor? Eller är de dina egna känslor? Där du låtsas och spelade på så bra, för att ni ska kunna mötas på samma plan? Det är mycket klokt att fundera ordentligt över vad det är du vill så att du inte förlorar någon/något som faktiskt hade har potential till att bli något väldigt fint, seriöst, och stort.

Är du den som ena stunden är hängiven och i  nästa stund backar? Gå inåt då ordentligt se vad du får för svar. Pga en obeslutsamhet man brottas med så kan de skapa mycket ångest, oro, stress för båda parter. T o m kanske påverka allas  lycka. Fråga dig själv och se vad det bottnar i och så fall varför du gör så? Rädsla är det som kommer till mig. Men vad exakt är du rädd för, vet du det? När du vet det så sätter du ord på detta och berättar, diskuterar. Talar om vem du är, vad du vill, att du är värd kärlek – för det är alla. Inkl den person som detta kanske berör (om det inte är du). Försök sluta ge andra förvirrade signaler för att du inte kan ta ett första steg, Utan ta steget framåt åt det håll din själ säger är menat. Det finns verkligen äkta och fin romantik som väntar dig – OM du vågar!

❤️

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: