Överseende & Översyn 7/6-2022

ÖVERSYN & KONTROLL

Idag min vän finns det flera energier här. Den första energin handlar om någon betydelsefull äldre person i din närhet som inte mår riktigt bra. Denne kan vara sjuk, känna sig krasslig, bära en inre ånger över att livet är skört. Kanske är det någon som börjar tappa livsgnistan och även är gammal. Att hen känner sig riktigt trött i både kropp & själ men vägrar lite att erkänna det här för sig själv.

Det kan också handla om ditt eget barn, syster, bror, make, maka eller liknande. Och personen i fråga kan bära en inre saknad efter t ex sin andra hälft på andra sidan. Medan kanske man har sina barn och styvson/styvdotter i sin närhet som påverkar ens egen självkänsla av olika anledningar. För ett barn kan det dels röra sig om  att vara föräldralös. Medan för ett annat så har man båda sina föräldrar omkring sig men de kanske inte är så duktiga på att lyfta, bekräfta, peppa en i fråga. Kan vara så att en av de eller också båda två t o m trycker ner en, medvetet & omedvetet. Och är det föräldrar som ständigt bråkar? Där barnet vill vara opartisk vilket denne även ska vara så kan fysiska sjukdomar blir en följd Oavsett handlar det mycket mycket om ens självvärde, sina relationer, negativ energi. Och Att man måste acceptera saker för vad det är och så som det är. Vissa saker kan man göra och andra inte. Alla gör sitt bästa.

 

Saker går sällan att påverka när det gäller andra människors vilja. Får även till mig ett/flera mediala barn som kan ha en stark intuition där denne känner på sig saker. El rentav blir fysiskt sjuk pga människor i sin omgivning. Troligen med stor sannolikhet så rör de sig om en människa som alltid vill, ska och har varit andra människor till lags som i sin tur gjort att man har slitit ut sig i fråga. Har man föräldrar på andra sidan så finns de med en ska man veta. 
Något som är viktigt i allt är att alltid bilda sin egen uppfattning vad det än handlar om. Att lyssna inåt snarare än lyssna på allt runtomkring en.

När en dimma av oklarheter skapas så är det högtid att Ta en opartisk titt över din egen situation där du är i livet. Lyssna noga och observera mera! Vad kan du göra för att hjälpa dig själv eller någon annan? Kan du vara neutral, diplomatisk? Var inte fördomsfull, utan var rättvis.
Ha medkänsla med andra och försök sätta dig in i en annan situation. Men ha med dig att det är skillnad på att ta en risk eller att vara korkad och dum. Gör därför inget misstag, du sen vet att du kommer ångra! Försöker du envist klara saker ensam? Har du sökt efterkloka råd inåt men sedan struntar i att lyssna på det som kommer till dig? Går du emot ditt hjärta vad det försöker att säga dig? Är du redo för större ledarskap? Här gäller de att fokusera din energi, andas,  och någonstans vara tacksam över att bli vald. Ta emot kloka råd av någon annan som kan hjälpa dig med vägledning. Se till att våga ta emot lugn som skapas av någon annan, alt förmedla lugn till andra. 

 

🧚🏽

Lämna ett svar