Dagens budskap 31/5-2022

GLÄDJE 

Någon eller några därute befinner sig just nu i någon form av medveten/omedveten läkning av sorg. De kan vara en sorg för en relation, ett arbete, ett djur, eget mående, förlust av något. Kan även handla om att man bara totalt helt och fullt är missnöjd med sig själv. I sin kropp, i sitt sätt. Det här behöver läkas helt klart.

Din självkärlek framförallt. Men även förmågan, viljan, intresse för att ge andra människor i din närhet kärlek. Och ger du dig själv kärlek så kommer detta att komma på automatik.
Jag upplever att man är missnöjd med sig själv oerhört. Vilket påverkar din glädje för livet i sig. Kanske är och finns det ett mål och en önskan som du vill uppnå, men du vet inte alls hur? Ena stunden kan du leva i likgiltighet och nästa i hopp , för att sedan hamna i förtvivlan. Det kan vara en gnagande känsla av att något fattas dig, som att du ser inte vad du har utan fokuserar på det du inte har.

Hur som haver så får du hjälp med att läka eventuell sorg, besvikelse. För att du ska kunna känna glädje. Du bör lägga fokus på sådant som du tycker om, sådant som får dig att må bra. De som stärker glädjen & gnistan i dig.

❤️

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: