Dagens kollektiva budskap 4/5-2022

FRAMGÅNG & JANUARI

För det första så handlar det om en framgång inom egentligen vilket område som helst, och kan vara olika för olika individer. Sedan kommer månaden januari vilket kan för några innebära att det är en person född i denna månad, men även/eller har sitt mån eller ascendent tecken i Stenbocken eller Vattumannen. Det kan även betyda månad 1, den 1 a i månaden, vecka 1, 1 dag framåt, 1 vecka framåt. Och nystart står för en början på någonting nytt. Hur som helst så finns det någon plötslig förändring som kan komma, här finns det en del rädslor, oro, stress kring i vad som ska hända. Det verkar handla om en besvikelse på en vän, kärlek, före detta kärlek, etc här upplever man att något har ”dött ut”, något kan alltså ha tagit slut i de förflutna och pga besvikelsen man känt eller känner så har man kanske flytt in i något helt annat, och på det viset tro sig ha fått sina egna behov tillfredsställda. Men den inre stress oro och allt som man känner kan stå för att man tappat sin andra hälft, människor som en håller varmt om hjärtat och att något i ens agerande inte är helt klokt/genomtänkt alla gånger men allt för att slipp tänka, bedöva sitt innersta. Någon händelse kan alltså ske för ett ex, sambo, särbo, make, maka, vän eller liknande idag eller närmaste dagarna där situationen kräver att en får komma i kontakt med varandra, och som gör att en inre önskan blir uppfylld. För att man ska vakna, blomma inombords så behöver du få bekräftelse beroende på vem du ä r i det här sammanhanget.

Du vet den här personen vet inom en att man behöver läka saker för att komma framåt. Och inte minst få klarhet i saker. Får till mig att det här rör sig om en kvinna, mörkt hår, lite längre så pass att hon kan ha en uppsatt tofs. Och denna kvinna kan vara en kollega, ett ex som sagt, någon man har någon ”affär” ihop med. Oavsett vad det rör sig om så behöver något läkas bakåt med henne för att både du och hon ska kunna gå vidare. Kan vara så att det funnits konflikter, meningsskiljaktigheter, tillkortakommanden, gamla sår helt enkelt. Och att situationen nu är meningen att läkas. För någon kan man kanske hitta tillbaka till varandra och andra inte alls men kanske lär sig att vara vänner, ense om att vara oense osv. När du gör det dvs tar steget till att vilja läka och möta detta så kommer både respekt och all heder till dig.

Pengar får jag till mig också att det gör flera stycken rör sig om. Du är klok i att släppa taget om konflikter, makt, att vinna något spel. Det är ditt inre barn., som en gång kan blivit bortstött av denna person och det gör ont. Men svälj stoltheten och sträck ut din hand. Kanske vill du vinna i något sammanhang rörande pengar att du stirrar sig blind på bra framgång. Men du kommer att få betydligt mer i gengäld av hela universum om du som sagt backar här. Kanske ses på en fika? En drink? En promenad? Där ni kan prata ut om allt som skett. Vill inte den ena prata så säg vad du tänker och känner men utan anklagande för det kommer bara skapa ännu mer konflikter. Sedan får jag till mig att det även rör sig om en outforskad bisexualitet som är grunden till mycket i din era relationer. Kanske vågar man inte erkänna saker för sig själv? Kanske en barndomskamrat eller annan vän där det finns en djup vänskap. Antingen rör det sig om en ny person som kommer in i ditt liv eller någon du redan har. Men att detta kan vara en del i allt som man bör face a för sig själv., är du kär i en barndomsvän som är av samma kön? För någon annan rör det sig om att ta stöd hjälp av en vän i olika frågor som kanske rör den här kvinnan.

Lägg därefter ditt fokus på att ta hand om dig, lyssna på kroppen i vad den försöker säga till dig och inte. Ditt liv rullar på utan mål, där du kan vara obeslutsam i det mesta., och det blir inte så bra. Meningen är att du ska ta kontroll över ditt liv så inte du hela tiden förs med livet hit och dit. Ena stunden kan saker vara bra och nästa går det väldigt dåligt. Eller att de hela tiden bara går utför. Här kan det röra sig om flera olika plan i livet eller på kärleks fronten kanske. Ibland är det så dock att man tvingar sig till sådant som man inte alls har någon aning om vad för konsekvenser de kommer ge i slutänden. Fortsätter du så då finns det någon som beter sig illa mot dig, och lite drar undan mattan för dig. Omedvetet eller inte. Du eller någon i din omgivning som hur som helst påverkar dig. Någon som lägger sig i upplever jag. Och som stoppar näsan i blöt om och om igen. Som sagt det här kan vara både du och den andre., och följer du råden som kommer så blir det på sikt romantik. 

🫶

 

 

Lämna ett svar