2/5-2022 ~ kärlek budskap

 

BALANS 

Vad gäller kärleken idag så utgår allt endast från dig. Läser du detta så börjar du med dig och läser sambon så utgår hen från sig. Man kan aldrig förändra den andre, men man kan vända sig inåt och titta på sig själv och ens egna beteende. På så vis också  ”få den andre att förhoppningsvis bemöta annorlunda tillbaka”. Genom att gå den balanserade vägen framåt i mångt och mycket så kommer du att uppnå en nivå av framgång. Är du singel så gäller det ändå likadant. För genom att ta till extrema utsvävningar på olika plan för att vara den andre till lags då blir det inte bra. Det är ju aldrig bra att de blir för mycket eller för lite åt något håll. Livet är inte svart eller vitt. Och oavsett vad det rör sig om för något så kommer en obalans inte att göra dig lycklig och än mindre ge dig en inre frid och harmoni. Snarare skapa mer stress.

Känner du dig osäker i vad eller vilken ”metod” som är mest rätt för din partner så tänk balans, mittemellan, lagom. Möts halvvägs, vad vill hen och vad vill du? Vad känner hen och vad känner du? O m du bara vill att saker ska gå din väg då blir du på automatik en ”diktator” i slutänden. Likadant åt andra hållet om du låter dig ge vika, och enbart lyder andra i mångt och mycket där du ser bort dina egna behov & önskemål. I stället blir de den andre som får den rollen. Gissningsvis vill ingen av er bli en ”nolla” i er relation. Det blir orättvist om en av er ligger på sofflocket tjugofyrasju medan den andre arbetar, städar, diskar, handlar, lagar mat, sköter ungar, ja de ena med de andra. Eller att du alltid är den som beslutar hur allt ska vara jämt och ständigt.

Är det så att ni har svårt att avgöra vem som ska göra vad och när så kan ni ordna upp ett schema. Varannan gång matlagning, varannan gång disk, varannan gång handling osv. På så vis slipper ni också bygga upp ilska, frustration er Sins emellan eller kasta paj. Har ni ett schema att följa så har ni även mer utförligt vem som gjorde vad, och när. Annars är det lätt hänt att den ena tycker att den har gjort si och så ex antal många gånger. Om ni låter den ena hela tiden sköta allt så är risken att allt kommer att rasa förr eller senare. Dels dennes hälsa men även kärleken för att den inte får luft under vingarna. Ha en fin måndag! 

 

🦋

Lämna ett svar