28/4-2022

HEALING 

Ditt allmänna tillstånd under dagen kan vara lite si och sådär. Pendla uppochned, därför att du är i en väldig obalans. Dina chakran är i en obalans. Och jag upplever även att du påverkas mycket av andras mående, humör, beteende etc. Därför att yttre negativa energier, platser, människor, situationer etsar sig fast i din aura om du inte tänker på hur du skyddar dig. Din personliga kraft är såå viktig och påverkar din självkänsla. Därför är magen/solarplexus extra känsligt. Något typ av uppvaknande sker här, kanske kommer du till en insikt i något som bidrar till ett förnyat flöde. Du kan få nya idéer och inspiration från ingenstans kanske som startas upp.

Men det som är viktigt är att hela tiden lita på din intuition och de budskap som kommer till dig i drömmarna. Du kan stå inför en situation där det krävs en och annan planering för att saker ska bli bra. Det gäller att ta en dag i taget En sak i sänder. Försök kasta bort ditt kontrollbehov helt enkelt. Det kan finnas fler individer inblandade här som kan göra att det finns meningsskiljaktigheter. Men i grund och botten så kan det vara en individ som är i stort behov av att få känna sig fri, fri från krav, fri från allt som är tungt. Att få känna en känsla av frihet. Kanske kämpar man med en massa måsten hela tiden.

Saker kan börja röra på sig ganska snabbt när man väl vet vad som är bestämt. Det kan vara en intensiv energi, eller en intensiv person som det här handlar om som man också har att göra med. Får till mig att det kan vara subtilt. Därför är det åter igen så viktigt att lyssna på magkänslan och din mediala själ som talar till dig.
Är det så att du känner dig vilsen och kanske inte finner den röda tråden i det du gör? Då kan det var nyttigt att få kunskap och förståelse. Så att du kan finna vägen till det som känns som att du är på rätt väg. Ha samtidigt ett extra öga öppet så att du kan se sanningen i en situation. För jag upplever att du har genomskådat någon.. det är som du känner/tänker. Tacka din klarsynthet.

Lägg fokuset på att rena dig och de som allt berör från  negativitet  och eventuellt blockeringar. Rökkvarts är mycket bra till det. Ta hjälp av dina guider och änglar, men de arbetar även genom fysiska människor. Så uppmärksamma allt omkring dig., vad som sägs, osv. Hjälp är på väg. Fundera över meningen med de eventuella svårigheter som sker och har skett. Det är dags att hjälpas åt att finna lösningar, lämna sinnet öppet för alla tänkbara vinklar och alternativ. Genom att sluta fred med dig själv och förstå varför du har agerat som du har gjort, kanske förlåta misstag som man har gjort? Men ändå älska den du är. Du har gjort de bästa du kan. Var snäll mot dig själv och ha kärlek gentemot andra och dig själv, alltid. De kommer du längst med. Samtidigt så kommer det att ske ett avslut på de tidigare sammanbrott som kan ha skett i de förflutna  som kan bli något bra av det till slut.

☀️

Lämna ett svar