Den maskulina tvillingssjälsresan v.17


DEN MASKULINA 

Du måste alltså inte vara en man för att denna resa ska handla eller beröra dig, utan det beror alldeles på vilken energi du befinner dig i. Och det kommer du att känna igen ganska fort vad som resonerar med dig. Allt är som vanligt kollektivt och du plockar det som resonerar med dig. Eller så kanske det helt enkelt är den feminina energin du befinner dig i, och då kommer den att laddas upp lite senare.
Det som är överhängande under veckan är en känslomässig transformation som kan ske, bör ske, eller stoppas från att ske av den anledningen att den maskulina kan 
ha fallit hårt i backen då det blivit eller blir smärtsamt att möta sin tvilling. Även på själsnivå. Individerna har omedvetet speglat & påtvingat att utvecklas till det bättre. Man brukar ju säga att kris betyder utveckling samt att efter våren kommer sommar osv. Det kan vara en tid här som man behöver jorda sig, återhämta sig, vila, reflektera innan man klarar av att ta nästa steg. Att de kanske relationer, människor, situationer, olika beteenden mm runt sig som man har påverkar ens allmänna välbefinnande så pass att man kräver yttre healing läkning. Och också får detta från universum. Det kan innebära fysiska & psykiska påfrestningar som är så tuffa för en att man vägrar att erkänna detta för en själv och sitt högsta bästa.

Här är det superviktigt för den maskulina med allt försöka skydda sig och sin aura mot yttre negativa energier, och då faktiskt på ALLA plan skulle jag vilja säga. Dvs i hemmet, i vänskapsrelationer, arbete, sitt ego, fysiska platser, verbala negativa attacker, känslomässigt,  osv. Det här kan bottna i sen generationer att man inte har lärt sig att sätta ner sin fot, lärt sig att älska sig själv, inte minst själv veta vart ens gräns går när det gäller självvärdet. Utan det man tänker på är lojalitet och moral som är inpräntat – hur viktigt det är att inte svika ett förtroende, att aldrig hugga någon annan i ryggen och särskilt inte de som har varit hjälpsamma. Därför kan man känna en press att man måste våga hålla fast i sin moraliska åsikt när det är ett pressat läge och alla andra viktiga åtaganden kring och för en annan människa. Kanske gör det ont om och när du gjort fel mot dig själv vilket du troligen gör just nu genom att inte riktigt lyssna på ditt hjärta och vad de säger. Men även när du skadar eller sårar andra. Sen om en annan sviker dig kan vara en av dina största farhågor.. och detta gör att du ännu mer vill med allt försöka handla rätt och stå upp för det goda. Men fortfarande är det kanske inte ditt hjärtas innersta vilja? Inom dig kan det finnas en helt annan klarhet där du har kommit till en insikt om att det finns ett själskontrakt, er emellan. Och kanske med någon annan? Om det är så att du lever ihop med någon vill säga. Och en annan kan även känna att något håller på att rasa samman fullkomligt i en befintlig relation men att det absolut inte är vad man vill. Utan att det som håller på att faktiskt helt ta slut är på något sätt gett en nytändning därför att den maskulina har sakta börjat få klarhet i saker, insikt i Vem som är ens familj, var man hör hemma, vart man ska vara mm vilket tidigare inte alls gått att upptäcka. Och för att komma hela vägen till mötet med tvillingen så håller nu den maskulina för fullt att utvecklas för att kunna ta sig framåt. 

FÖRÄNDRINGAR 

Här befinner man sig i en oerhörd obalans, dvs helt upp och ned. Får känslan av att den maskulina kan vara väldigt logiskt tänkande där man låter huvudet få styra mer över hjärtat. Vilket skapar ännu mer obalanser. Dock så vill man inte erkänna för sig själv att det skulle ha någonting att göra med kärleken, eller pga av olika livsval i livet. För några har man alltså redan träffat sin tvilling (utan man vet att det är ens tvilling – och andra vet om det). Oavsett så kan det vara olika faktorer i livet som gjort att den maskulina tycker att livet inte riktigt passar sig, eller en mindre passar ihop som individer. För någon annan får jag till mig att man t o m förnekat kärlek, utan här intalar man sig att det enbart rör sig om vänskap. Den maskulina kan ha mött en annan kärlek, som visar eller visat sig inte alls var den kärlek som man tänkte sig. Och det som sker här är att den maskulina bör sluta fred med sig själv för att förstå varför hen agerat som man gjort, förlåta sina eventuella misstag där man även tänker att ”tåget har gått” med den som man egentligen älskar . Ingenting går att göra ogjort. Älska sig själv för den man är och var snäll mot en och samtidigt ha kärlek med i sina handlingar mot andra. Ametist är en kristall som motverkar stress och skänker frid. Här sker alltså ett uppvaknande, ett känslosamt sådant. Där man kommer till insikt om att de val man har gjort kan ha haft med materiella ting, ekonomi mm att göra, där man kan börja i frågasätta om de man gjort är rätt. Detta uppvaknande kan även resultera i att den maskulina kommer fram till att om hen ska kunna uppnå balans, harmoni och glädje så behöver  man följa sin intuition i vad som är rätt.

VAD BEHÖVER LÄKAS 

Att vackla i ett vägskäl., där man egentligen behöver ta ett beslut. Istället går man runt och låtsas att det inte finns något ”problem”, låta bli att inte ta något beslut, vilket är likadant som att ta ett beslut. På sätt och vis överlämnar man allt åt Ödet. Men om man väljer att först älska dig själv, sedan backa och faktiskt läka de som trasigt i sina relationer så ser saker mycket ljusare ut. När du läkt något som faktiskt är trasigt i en själv så är det faktiskt möjligt att den maskulina inte ens själv vill eller värdesätter de tidigare relationerna på samma sätt som innan då allt har tappat sitt syfte. Eftersom de finns beteenden, mönster, firanden, mm bakåt som ligger sen generationers generationer och som med all säkerhet bär på mycket mörker bakom sig som man inte vill veta av, vissa av dem. Upplever att de är kopplat till en mamma, modersgestalt. I det här ledet. Att hormonerna kan vara ett problem. Och att den maskulina kan dras till kvinnor t ex som är väldigt hormonellt styrda. Istället för att bli arg ledsen på kvinnan i fråga så behöver den maskulina titta på sig själv. Det kan även röra sig om den maskulina själv som är väldigt pendlande i sitt mående. Och genom detta kan hen se till att skapa en självuppfyllande profetia, genom att vara hård i olika avseenden t ex när hormonerna sätter sprätt, auktoritär, elak, skapa enorma sprickor i kristallen om man säger. Akt när hens kvinna sätter sig emot. Hen kanske inte tycker sig vara värd. De tidigare Val man gör eller har gjort genom livet som är svåra att bryta? Men att det finns en orsak i grund och botten., som man lagt locket på. För någon annan är det ens ego som blir tillåtet att styra ens olika val som man gör., och då har det blivit totalkollaps. Men det sker också just för att den maskulina behöver möta sig själv. Tryggheten i sig är superviktig, men utforskandet likaså. Så här kan det vara utforskande av allt möjligt. Kvinnor, män, arbete, boende mm.

SLÄPP TAGET OM

Förtroendet. Man måste! Omöjligt att man Ska veta vad ens andra hälft gör tjugofyrasju. Detta bottnar ju i tidigare erfarenheter, att man troligen för de som redan setts., har blivit sårad. Men den maskulina måste tänka att den kan ha tillit och känna förtroende för den andra. Det är en förutsättning. Där man kan prata med varandra, skratta, gråta, vara arga, och allt man vill kunna göra som en känner är viktigt. Att försöka styra den andre är omöjligt, då blockerar man bara flödet. Utan släppa taget och ha tillit. För sådant som tidigare har varit oklart kommer att visa sig förr eller senare oavsett inget snack om den saken. Klokt är att mötas på mitten för att kunna finna några vägar ut ur en situation. Kanske har den maskulina svårt att se en lösning överhuvudtaget pga att förtroendet inte finns där helt, och att de känns som stora berg att bestiga för att kunna släppa taget om? Oavsett så vet den maskulina vem som är hens andra hälft, hens yin. Den hen är ett med. M e n eftersom det finns begränsningar mellan parterna, pga hälsan upplever jag. I dags läget kan man inte leva med varandra, och inte heller med varandra. Den maskulina kan kämpa med något depressivt i sitt liv (sexuellt t ex) och under dessa tillfällen/stunder kan de finnas ganska många fler alternativa vägar för att den maskulina ska känna sig som en del av allt. Inte minst få bekräftelse.

FOKUSERA PÅ 

Om du maskulina har som mål att möta din tvillingsjäl, vill leva ihop med hen så ska eller bör du lägga ditt fokus här. Att ha viljan i att det ska bli ni. Då din feminina väntar och väntar. Du är sol & hen är måne. Men någonting är giftigt mellan er? Eller i din femininas liv, Men kan även vara i ditt liv. Som du får en del tecken till dig som du ignorerar. Det verkar som att man år vilsen ordentligt och vet inte riktigt hur man ska hitta den röda tråden? Kanske har den maskulina kommit vilse fullständigt just där hen är just nu. Man kan fundera över varför man hamnat där man har? Men om du stannar upp då kan den maskulina få kunskap och förståelse genom drömmar, tankar och känslor som kommer till dig. Normalt kanske den maskulina är någon som låter huvudet tänka före hjärtat., alt slänga dig in i olika lockande situationer när andan faller på? Då då är det dags att fundera över vad som ger den maskulina livskraft, energi, passion, begär mm. Och om det faktiskt är så att din feminina är den som kan skänka dig Harmoni. Och att ni tillsammans är de två som är ett, ni som ska ska bygga en framtid med vad allt det innebär.

HUR BLIR DET?

Våga vara naken, sårbar, visa vem du är. Tala om vem du är. Våga prata om de själskontrakt du har., ta kontakt. Förstå att ni aldrig kommer att kunna dölja något för varandra eftersom ni är uppkopplade hela tiden. Som sagt, de människor som du har runtomkring dig kan vara viktiga att genomskåda. De är viktigt att göra dig uppmärksam på lögner och missledande information, situationer, människor. Då de finns de som vill skada för att den maskulina inte ska nå fram till sin feminina. Men även att de finns  situationer som kan vara negativa att vara en del av. En del av allt för att du ska få frid och kunna känna frihet är att du bör släppa de materiella ting. För annars bär du den där pressen och stressen som står i vägen för friden. Risken är att den maskulina lever i illusioner den har målat upp. Men att bakom allt så döljer sig ”hemligheter”., dvs den maskulinas Sanna drömmar om att få möta sin kärlek.
För de som inte mött sin andre än hälft, så sker allt på själsliga planet. 

🫶

 

 

Lämna ett svar