Stötta varandra..

STÖTTA VARANDRA

__

När du ber dina skyddsänglar om stöd & hjälp som är de vid din sida, men du behöver be dem själv. Kom ihåg att du alltid är en värdefull själ oavsett vad som sker eller har skett. Oavsett vad du har sagt eller gjort. Dina skyddsänglar finns med dig när du gör din resa som människa på jorden. Och tillsammans är ni ett starkt team i smått och grått, vått och torrt till det mörkaste mörker och till ljusaste himmel. 

Det kan alltså vara någon eller någonting som gör dig matt, ledsen, trött idag. Så pass att du får lov att kapitulera. och här kan det vara så att du blir tvungen att möta halvvägs i en situation för att kunna uppnå en form av resultat. Dvs förändringar som kan komma in idag är kring någonting som du en längre tid har arbetat hårt för, och som du trott ska vara klart snart, att du ni ska nå mållinjen men som kan komma som ett slag i magen. För en annan grupp handlar det om att du har lagt ner så mycket tid, energi, ork, frustration, och gud vet allt i något som gör att du är så slut. Fler Arbeten kan få vänta på hög för dig som med det dröjer i utdelning. 

Det du normalt skulle kunnat lägga i tid, energi, kärlek, ork mm och i form av investeringar på något särskilt bromsar saker nu pga du är så slut. Och för er som successivt också faktiskt börjar kunna se resultat av sådant du tidigare HAR investerat din själ i på många olika vis: tid, kärlek, pengar, vänner, gåvor, barn, relationer etc har nu börjat ge utdelning. Äntligen har det börja blomma. M e n med tanke på hur trött och slut du är så kan du kanske inte riktigt känna den där glädjen, tacksamheten och energin som du skulle behöva och borde! Tacksamheten har liksom satt ”något” stopp, och detta är viktigt att fort fort ändra på, börja medvetet att använda affirmationer arbeta med det. Vila vila vila, och reflektera över varför det är såhär, vilka känslor, händelser och människor som du ÄR tacksam över att de har kommit in i ditt liv? Och VAD är du tacksam över JUST NU? Och hur kan du aktivt arbeta för att förändra den här energin så att du börjar känna tacksamhet. Det här är viktigt! Ju mer tacksamhet som jag brukar säga desto mer kommer du att få och vara tacksam över!

Givetvis kräver det här styrka av dig, men pröva att att enbart säga positiva saker till de du möter idag. Och uppmärksamma och förstärka deras goda sidor. För du stärker andra genom att du uttrycker dig positivt. Alla dina begränsningar kommer inom kort att upphöra!

Vad kan behöva läkas? Du behöver läkas, tankesättet, kroppen, andning, sinnet. Hela du. Och det gör du bäst i att gå ut i naturen i friska luften, där du fokuserar på att öka ditt välbefinnande. Naturen är alltid ren medicin för kropp och själ. Sedan kan du fokusera på att förlåta dig själv återigen för sådant du går och bär på inom dig kopplat till de som sker, förlåt andra också. Vad som än hänt så är det som det är, inget går att förändra. Men det som är viktigt är att du förstår att det är viktigt att föra bort allt sådant som inte tillför dig något i ditt liv. Släpp taget om gamla tankemönster, beteenden, där och då, den gjorde si och du gjorde så. Om du hade gjort så vad hade skett då? Osv… försök vara i lugna fridfulla miljöer och låt bli all form av stress som du bara kan.

Om livet är en krokig väg framåt, så bör en titta på var och hur vägen är rakare framåt? Finns de något enklare sätt att nå dina mål på, vilka de än är? Öppna dig för enklare sätt framåt och kanske inte bygga upp ribban så högt i situationer. För några kan det vara så att man skapar mål som omedvetet är helt orimliga. Och utanför ens gränser, är det något du har tänkt på? När du somnar om kvällen hur avslutar du din dag då? Är du tillfreds med dig själv och livet som helhet? Eller är du ledsen, missnöjd, bär en känsla av misslyckande? Tillåter du dig själv få vara tillfreds och lugn inom dig? Om inte så fundera på varför, vad beror det på tror du? Det jag kan hjälpa dig att svara på lite här är att du påverkas mycket av hur månen står. Tro det eller ej, men precis som kvinnan genomgår menstruationscykeln. Så påverkas vi alla av måncykelns faser. När kvinnan har ägglossning så blir en sötsugen, irriterad, samlar vätska osv, så ta en funderare kring detta. Har du ingen kunskap kring detta så pröva att föra dagbok över ditt mående dagligen och samtidigt se hur månen står. Till slut bör du kunna se och förstå vad jag försöker att säga. Att om en hela livet kanske har ett humör som ständigt pendlar exempelvis men man har aldrig brytt sig om att se efter när, hur, vilken grad. Hur som haver är det så viktigt att tillåta dig själv att avsluta dagen tillfreds med dig själv o c h världen oavsett månens fas och skapa förståelse samt få verktyg hur du ska hantera detta.

Lägg fokuset idag på att t ex städa hemma, rena, rensa , sortera, damma, tvätta, slänga, bland alla dina saker. Rensa frigör nämligen stagnationer och blockeringar och skapar plats för ny energi. Likadant med när du möblerar om, använder rökelser, salvia, vädrar, drar upp persienner ger liv och framförallt LJUS i ditt hem och i ditt liv. Lägg samtidigt märke till hur och vad du upplever i varje situation. Hur kläderna sitter på kroppen, vad du hör, vad du ser, hur allt smakar, dofter, andras tankar, uttryck mm. Vad medveten om det du är medveten om! Du ger så mycket till allt och alla att du även måste tillåta andra ge tillbaka till dig.

Sist men inte Minst, uppmuntra dig själv! Det är din uppgift att uppmuntra andra och dig själv, på alla kreativa sätt som du kommer på. Bemöt dig själv och andra som du vill att andra ska bemöta dig. Men ge uppmuntrande ord i varje situation. Du kommer att lyckas och se enorma resultat ÄVEN om vägen dit kan kännas och verka besvärlig emellanåt.
Tillsammans är vi starka!

🐞

 

 

 

 

Lämna ett svar