Slappna av idag.. 30/3-2022

SLAPPNA AV

Änglarna är närvarande, de betyder att de gudomliga finns överallt, inom varje människa och varje sak. Allt du ser är himmel och änglar. Det är omöjligt för något eller någon att vara skild från himlen, hur det än kan verka. Håll fast vid den a vetskap idag. I varje situation där du känner oro eller stress så säg till dig själv: Detta är änglarna.

Den här påminnelsen får dig att slappna av och avlägsna oron för att någonting skulle kunna vara i olag. Du kommer att minnas att du har en trygg vägledning under alla omständigheter och bara med tillförsikt behöver lyssna till och följa den. Idag ska du komma ihåg att det gudomliga finns inom dig och alla människor – de finns överallt omkring dig. När du fokuserar på det faktum att allting är skaparen upplever himlens allomfattande kärlek. Synbara problem börjar Tona bort genom Lösningar som du inte kunnat drömma om. Så slappna av i detta nu, allt är himlen & änglarna.

💙

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: