Änglabudskap 30/3-2022

OVÄNTADE VÄLSIGNELSER VÄNTAR 

En dörr som du aldrig trodde var möjlig, eller snarare att den var stängd för alltid kommer att öppnas. Det innebära mat på bordet. Extra klirr i kassan, ett lånelöfte, en skänk från ovan. Ja Att du ska vara glad och tacksam för det du har men också det du får. Sedan ju mer tacksam du är desto mer kommer du få att vara tacksam för. Bär du drömmar inom dig så se på stjärnorna (så fort det är stjärnklart) där du talar högt om dina innersta drömmar. Kom också ihåg att du behöver ta en stor titt på vart du väljer att lägga din kraft. Men också h u r du använder den. För varje gång du använder din energi till att skapa det som är bra för dig men även för andra så ökar din personliga kraft. Alltså, ju mer tid du ägnar åt dig själv och dina behov ju mer ökar din kraft så att du kan ge mer till andra.

Kanske har du begränsat dig själv över en tid, eller också är du en begränsade människa gentemot dig själv överlag? Oavsett så är det bra att ge dig själv tillåtelse. Tillåta dig vara trött, slut, ledsen, glad, arg, sur, irriterad osv. Det finns ingen mall för hur ens känslor ska fungera, man ska eller hur man ska vara. Men du existerar det kan vi konstatera. Ja du finns överallt i hela universum och det ska du få göra också. Dock gör du nog inte detta helt fullt ut just nu, pga att du begränsar dig själv på flera olika plan. Alternativt låter du någon annan begränsa dig?

Läkning är viktigt för att du ska kunna få tillgång och inte minst förstå att du har en obegränsad energi om du bara kopplar in dig på universums oändliga energikälla.. detta kan föra dig in i en ny fas av ditt liv. Då där du befinner dig just nu kan vara en väldigt spretig energi, spretig och trasslig tid. Så Lämna de gamla bakom dig och se vilken styrka du har med dig tack vare dina egna livserfarenheter.

Men det är mycket bra om du kan vara tydlig gentemot dig själv och andra med vad det är du vill och vad du vill åstadkomma. Vilka mål du har, vad du vill ha mer av: kärleken, glädje, pengar, visdom, harmoni, relationer, möjligheter osv? Beskriv det här så detaljerat som möjligt för dig själv. Livserfarenheterna har präglat dig till den du är idag. Och de har funnits en tid som de varit tufft för dig. För en del under en lång tid och för andra under en kortare tid, vilka finns kvar som erfarenheter och är en del utav dig. Eller hur? Förhoppningsvis kan du känna att livet åtminstone stunder grönskar igen och att du finner ett lugn. Om inte än så pröva naturen… 

ALLTID naturen. Jag tjatar om detta för att jag vet själv vilken enorm läkning de ger.

Du gör ditt bästa, Alla gör sitt bästa, även om man stunder kan tycka att det inte är tillräckligt. Fokusera idag på att du alltid har gjort ditt bästa no matter what, visst har du säkert som många andra gjort tokigheter som du ångrat sen men tänk då att det var de bästa du kunde just DÅ. Sen bör du släppa taget om den händelsen för annars fastnar du. Idag är du klokare, förstår mer, än så och agerar utifrån din bästa förmåga IDAG. Livet är fullt av överraskningar och faktiskt på de mest oväntade platser. Bara som en enkel blomma kan växa på en helt otänkbar plats… (ex som en maskros tränger sig upp genom asfalt). Så släpp alla värderingar., älskade vän. Släpp alla tankar kring vad som du tror är möjligt att skapa och inte. Ok? Utan du behöver våga kliva utanför din normala trygghetszon! Där väntar något gott!

Och h u r ska du kunna göra detta tänker du? Ja genom att du behöver släppa ALLA dina skuldkänslor & känslor som handlar om att vara otillräcklig åt allt och alla. Förlåt dig själv, förlåt andra för vad du än har gjort eller inte gjort i de förflutna och tänk istället på hur du kan leva ditt liv framåt, från och med idag om du slutar ta hänsyn till alla andra! Var stolt över dig själv och det som d u har skapat i ditt liv! Du är v ä r d att få skina och stå i centrum. Skin som den stjärna du faktiskt är. Ge även dig själv något vackert som belöning för det fina jobb du har utfört. Det är viktigt att du ger dig själv uppskattning i vardagen för att öka ditt välbefinnande. Du är praktfull, kom ihåg det!

 

💚

 

 

Lämna ett svar