Änglabudskap 29/3-2022

BESKYDD MOT STORMAR 

Under dagen idag kommer du att bli särskilt beskyddad mot eventuell storm som kan komma in i ditt liv, i form av virvlande moln av arga, upprörda människor, bekanta, släkt, eller liknande. Men det som är viktigt här är att du ska förbli fast beslutsam, i det du tycker, känenr och tänker, och ingen kommer att kunna besegra dig. Du har även med dig en ärkeängel som finns vid din sida. Han hjälper dig med att övervinna utmaningar som du kan möta i din väg. Kan också hjälpa dig att besegra ovanor, missbruk eller skuldproblem. Du kommer att befrias från begränsningar i ditt liv och öppna upp för nya möjligheter. Då de kan komma förändringar under dagen så är det bra att Fokusera på det som faktiskt fungerar i ditt liv och hur du vill få mer saker att fungera bra. Om du tänker på sådant som inte fungerar bra t ex så försök att bryta den tanken mot en tanke på h u r du vill att de ska fungera. Och det gör du på bästa sätt genom att prata om det som fungerar, om din potential och hur ditt liv kan bli bättre. Integritet är något som är viktigt. Men varken för mycket eller för lite. Så här kan du behöva fundera över hur du bör möta andra så att du är respektfull och ärlig mot dem samtidigt som du är sann mot dig själv? De är ju ännu viktigare att vara sann mot dig själv. Inte sant! Vilka är dina avsikter som du sänder ut till andra? Under dagen? I varje situation gör ditt medvetna eller omedvetna val som sänds ut som en energi i universum där de tolkas av dina änglar som just dina avsikter att skapa det du valt. Fråga dig själv på kvällen. Är det som du sänt ut det du vill skapa? Skriv ned allt som du verkligen vill skapa i ditt liv. Sätt alltså en klar avsikt i vad du vill skapa och ta emot i ditt liv…Och hur blir dagen som resultat? Föreställ dig hur ditt drömliv ser ut, hur du gör det du älskar, har närande och kärleksfulla relationer, att du bor på ditt drömställe och hur du har en djup kontakt med dina änglar. Du kan skapa dig allt du kan föreställa dig, från och med nu föreställer du dig det du vill skapa…. Och vet du? Din själ har förutsett varje situation i ditt liv – när du lyssnar till din själ så finner du kreativa lösningar och den lättaste vägen till meningen med ditt liv. Själen kan vägleda dig in i ljuset förbi alla hinder du möter.

💙

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: