Kärleksbudskap ~ 15/3-2022

ÄNGLANUMMER 119 

Det är ett meddelande från dina änglar, guider, nära och kära om att dina positiva energier som  du har sänt ut i olika form genom olika sätt.. nu har återlämnats till dig i natura, och med det blir du välsignad av universum. Änglarna uppmanar dig också att hålla dina tankar och ambitioner höga, att du ska förvänta dig att se framgång på alla nivåer. Fokusera på din livsväg framåt och ditt själsuppdrag så kommer samtidigt din personliga andlighet att växa och blomstra stort. Försök att lyssna till din själs uppmaningar och att vara tacksam för de underbara välsignelser du har och får i ditt liv. Det kan vara så att få några att en fas /situation i ditt liv håller att på närma sig sitt slut för att dina mål nästan har uppnåtts.
Men kom ihåg att när en dörr stängs öppnas en annan så förbli positiv under dessa övergångar och se fram emot en ny början med gynnsamma möjligheter. Där de nya möjligheterna kommer att visa sig förbättra både ditt och andras liv. Inte minst påminner dig om att självhjälp på olika sätt i olika former och olika grad ofta är det bästa botemedlet. Samtidigt ska du vara medveten om att dina änglar älskar och stöttar dig i din strävan att hjälpa dig själv (och andra) att leva ett lyckligare och mer hälsosammare liv.
Ha en positiv och optimistisk attityd vad gäller ditt livssyfte och själsuppdrag. Ha med dig att ditt öde är ditt att uppfylla, och änglarna ger dig vägledning och stöd under hela vägen.
Du uppmuntras att kasta kärlek och ljus över hela jorden & mänskligheten. 
Om du vill påbörja en ny karriär som innebär att tjäna mänskligheten, kan det också vara ett budskap för att börja en andligt baserad praktik och/eller yrke. Lita på att allt du behöver kommer att tillhandahållas av änglarna och de universella energierna i den gudomliga rätta tiden, och ofta på de mest mirakulösa sätt.

Idag så får jag till mig en man & en kvinna som under en längre tid har levt i press, stress, bråk, konflikter, motgångar, mm. Mannen ser ut att vara en fisk, kräfta eller skorpion. Han han vara verbalt talförd eller så är han de inte alls. Men han kan få många kvinnor på fall… inte minst haft säkert 4 stycken kvinnor samtidigt som ”tjafsat” om honom. Men framför allt en som han har haft ögonen på. Den kvinnan verkar också kunna vara fisk, kräfta eller skorpion. Och kom ihåg nu att sol, mån och ascendent är det som gäller. Hur som helst så kan denna kvinna vara väldigt passionerad, åtråvärd, artistisk, sexuell, dansare, någon som syns eller hörs. Ja en offentlig person i arbete, helt enkelt på olika sätt och som får mycket uppvaktning höger om vänster. Vilket kan vara mycket jobbigt för denna man. Det kan ha varit eller är ett problem för denna man, särskilt om han har svårt att kanske verbalt uttrycka sitt inre. Hans största önskan kan vara att få leva med den här kvinnan., medans kvinnan inte alls riktigt vet vad hon vill pga konflikter bla. Hon kan ha en blockering i att stanna leva i fasta relationer, och hon kanske är i behov av stor frihet. Kan tycka om katter, kanske har hon många katter som t ex att arbeta på katthem. Men hon kan ha svårt att våga släppa in kärlek, våga ta av sig sin mask våga blotta sitt sanna jag för att visa vem hon är och sin inre sårbarhet. Detta kan ha skapat murar kring hennes hjärta genom livet och i en eventuell relation från att kunna uppnå en ”fulländning” där man känner fullständig lycka, tillfredsställelse, frihet, osv. Även att just detta kan vara en del av orsaken till att kanske mannen letar sig utåt och håller dörrarna öppna för andra potentiella partners eller uppvaktare. Och eller kvinnan likadant. Inte minst bidra till konflikter. Så relationen oavsett vilken typ det en är kan alltså pendla mellan att man bygger upp illusioner att allt är fantastiskt eller är absolut helt underbart, och att man släpper in varandra, för att bli de minsta lilla lite sviken så stänger man ute den andre.

På något sätt upplever jag också att dessa konflikter och bråk eggar någon av parterna, omedvetet, att det är en del av ”passionen”, som de fyra årstiderna. Antingen är man glad, ledsen, arg eller likgiltig och avstängd. Mellan dessa perioder får man en ”nytändning” i sexet, som hela tiden gör att de är fart och fläkt i relationer. ”Ingen rast ingen ro”.  Men tryggheten ligger i sig för mannen ligger i att bara få vara och känna kvinnan vilket ger en känsla av berusning. Och nästa stund kanske man känner att man inte klarar av att den andre ens kommer nära en, samtidigt som man blir livrädd för den skrämmande bindning som finns mellan parterna. Så pass att man ligger vaken om nätterna och tänker på den andre. I varje människa, varje bil, varje sak, varje allt blir man påmind om den andre.. så beroende är man.. och det blir destruktivt. En ohälsosam symbios. Här kan man välja att fly i arbete i stället, eller studier t ex för att ens kunna klara av sin vardag.

Och sen när mannen då har kommit in kvinnan på … men till slut vunnit hennes förtroende och låtit henne blotta sig. Ja då byter man roller. Plötsligt kan något ske som gör att han sätter på sig en mask och låtsas leva i en värld att man tillhör varandra, att de är rätt, att allt är som det ska vara och att allt kommer bli bra. Men eftersom att mannen talar till kvinnan genom musiken.. och denna kvinna eller man kan vara andliga., blir det problem. Kvinnan upplever jag tänker på dels att mannen lever ett dubbelliv. Eller om kvinnan lever ett dubbelliv, eller om kvinnan har en önskan om partnerbyte för några. För andra handlar de om att de finns svek bakåt som är svåra att lägga bakom sig, och att detta kan ha resulterat i flera konstellationer. Kanske flera ex… men man lever på hoppet.

🧘🏼‍♂️

 

 

 

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: