Brist på tillit 20/2-2022

BRIST PÅ TILLITEN …

Den generella kollektiva energin idag handlar om hälsa, och relationer där tilliten har raserats av någon/flera anledningar. Det kan vara flera olika delar orsaker till att man hamnar här. Dels att man har alldeles för många bollar i luften i ditt liv som skapar en ordentlig obalans vilket gör att man både fysiskt och psykiskt kan märka av hur man mår i form av huvudvärk, sömnproblem, autoimmuna sjukdomar, mm och att de kan finnas relationer i ens liv som påverkar en på ett negativt sätt och nu är det dags att prioritera ordentligt där du tänker på dig själv enbart för att din hälsa ska bli bra. Du måste välja bort något/några och kanske relationer rentav för att kunna börja må bra. Annars riskerar du ständigt att mötas av motgångar, uppförsbackar, stress, oro, besvikelser mm. Och särskilt när det gäller någon särskild relation. Upplever att de är en nära relation som är förknippad hit. Du som det här handlar om kan vara fisk, kräfta eller skorpion alternativt så är den andra det som detta berör.

Oavsett så verkar tillit just vara ett stort problem här att det är något som inte riktigt finns., åtminstone från ditt håll. Och att du behöver förstå att det även finns en högre mening med allt som sker och att det också finns ett högre syfte för din personliga utveckling så du leds i rätt riktning. Och de är viktigt att du följer och inte minst litar på din magkänsla i saker då de är själen som talar till dig. Din väg är den väg du väljer. Det finns ingen mening med att du ska ödsla tid på relationer, situationer som dränerar, skadar, sårar dig och gör dig ledsen eller upprörd. Då är det helt enkelt bättre även om det gör ont att avsluta relationer och få en upprättelse/rättvisa i saker och ting. För några kan det handla om att man har svårt att kunna samarbeta/integrera med andra kvinnor. Att de är en äldre kvinna i ditt liv som sätter käppar i hjulet för dig. En mamma, Bonusmamma, syster, mormor, farmor, fru, ex eller liknande. Och att denna kvinna verkligen gör saker genomtänkt till varje pris. Hon skyr inga medel. En väldigt kraftfull person. Kan vara född i vattuman, tvillingen eller vågens tecken alt ha mån eller ascsendent tecknet där.

Den här personen kan vara en väldigt kontrollerande en, som ska ha saker på sitt vis.. eller inte alls. Och för att du ska kunna bryta sig loss ur dennes klor så bör du ta några medvetna djupa andetag av lugn vilket kan förändra hela din energi och inte minst ge dig åter kontrollen av ditt liv och var du är just nu. Genom att du fokuserar inåt så ger du själen ny kraft. Kanske är det så att du behöver skriva brev till Dig själv, eller denna de personer som det här handlar om. Där du beskriver precis så som du känner. På de viset sätter du också en gräns för vad du tycker är okej och vad som känns bra. Det verkar kunna finnas en del fula saker som sker ”bakom” kulisserna. Folk som ljuger, oärligheter, fuffens. Detta kan innebära att människorna avbryter relationen men då är det å andra sidan meningen.

För du kan inte godkänna vad som helst till vilket pris som helst och på bekostnad av ditt eget mående. Något gnager oerhört mycket inom dig, och av dig. Ditt öde är inte hugget i sten, de skapas genom hur du lever ditt liv. Var kreativ och upptäck vad du verkligen kan åstadkomma min vän. Det i sig kommer få dig att göra stora genombrott. Berika dig på många plan. Och du kan ta hjälp av en kvinna född i fisken, kräftan eller skorpionens tecken. Som kan vara en mamma, eller annan kvinnlig moderlig figur. Någon som stöttar och ger dig trygg stadig vägledning och är någon som aldrig sviker ditt förtroende. En flytt kan vara klokt för att helt börja om på nytt. Försök vara ute i naturen, krama träd, varje dag. De jordar dig och kommer på sikt att stärka dig samtidigt kommer du att märka hur du blir stadigare i dig själv och kan möta motgångar på ett annat sätt. Om du ska få möjlighet till den återhämtning du behöver och få kraft så behöver det ske en förändring i ditt liv. Du bör flyga ut ur fågeluren och sprida dina vingar. Använda magi så du kan styra ditt väsen dit du vill ha den. Kraften bor inom dig.
Ta tillbaka den.

Kom ihåg att när saker är tunga så gör du bäst i att blicka framåt och veta att varje cykel har ett slut innan den nya påbörjas. Pånyttfödelsen är din att göra vad d u vill av, så se till att den tar dig framåt dit d u vill fina du. Men de innebär också ett avslut av något. Ställ dig frågan vad det är du behöver avsluta. Vad som får dig att må dåligt. Vad som håller dig tillbaka? Vad du funderat över en längre tid?
de som kommer till dig är de du ska lita på. Och följ det. Gör du det kommer du finna ljuset i tunneln ur det tunga som varit jobbigt över en tid. Visa både dig själv och världen vem du är, vad du vill, vad du har att erbjuda. För du besitter mer än du själv kan ana.

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: