Stå stadigt.. 13/2-2022


STÅ STADIGT 

Idag skulle det vara bra att börja dagen med att ge dig ut någonstans där du är i närheten av natur, träd, mark, jord, gräs, berg för att kunna förankra dina rötter djupt ner i trygga moderjord för att du ska kunna möta alla väder och vindar som kan tänkas inträffa. Sitt vid ett träd, krama det, lukta på det.. att gå längs en strand, å, sjö, eller liknande är också jättebra.

Vad behöver läkas nu? Någon tidigare konflikt, en relation, ett resonemang, en situation, något som varit tungt en längre tid. Och som nu gör att du kan skutta fram och tillbaka och tacka din lyckliga stjärna för att du har turen med på din sida. Lyckosamma energier omger dig och eller de som berör dig. Så ge dig av ut och se vad som väntar idag… något verkar oavsett bringa någon form av lycka för dig. Inre som i det yttre.

Vad kan du behöva släppa taget om?stressen kära du. Den är verkligen något som du behöver ta på fullaste allvar. Det är farligt att stressa. I vårt samhälle så tänker man många gånger att det är bra att vara stresstålig och att kunna ha så många bollar som möjligt i luften samtidigt. Men de faktum är att det är också en förklaring till att så många är sjukskrivna för just psykisk och fysisk utmattning. Man lyssnar inte på kroppen. Lyssnar inte när du behöver äta, sova, dricka, gråta, sätta gränser, vila, vara ensam, säga stopp, egentid, inte ta på sig för mycket ansvar och ofta mer än man känner att man klarar av osv. Så du behöver alltså:

Stanna upp & sakta ner –  bums nu på en gång! Har du svårt att stanna upp helt av olika anledningar – kanske mycket ansvar på arbetet, hemma och att de skulle innebära att allt faller samman så måste du åtminstone som minst sakta ner. Din kropp har också under en längre tid visat tydliga tecken på detta i form av:

sömnsvårigheter, utslag på kroppen, ämnesomsättningsproblem, huvudvärk, nackproblem, ryggproblem, diarré, förstoppning, sura uppstötningar, kräkningar, ångest, ätproblematik, viktnedgång, viktuppgång, missbruksproblem i form av många olika sorter som man kanske inte ens tänker på. Kan vara att bli glad i vin, lägga fokus på allt annat än sig själv t ex att arbeta, träna, spela mm. listan kan göras lång. Men vi är inte mer än mänskliga individer – inga robotar. Glöm därför inte bort att sluta ta på dig för mycket ansvar, säga stopp och undvika stress i all den mån du kan.

Du är värdefull & måste behandla dig själv som den stjärna du är i ditt liv. 

Det här är något som du behöver titta närmare på.. Det du ser i ditt inre & yttre öga antingen om du redan är och har utvecklat ditt klarseende, såsom färger, bilder, ”filmsnuttar”, färger runt föremål, människor, djur som kallas aura. Men att du inte har förstått detta själv och tror att du är och håller på bli ”galen”., så är det fel fel fel. Allt är korrekt. Andas!
För någon annan är du redan klarseende men tvivlar på att det du får till dig är sant. Då ska du veta att det du ser är sant och inte inbillning. Lita alltså på det du ser, lita på ditt inre men även om du ser genom en person i det yttre.. för att du ÄR KLARSEENDE. Acceptera och ta till dig att du har en klarsynthet.
Får till mig att flera stycken inte riktigt vill det här och dels känner rädsla samt att det här är ett problem.. då man även kan se andar, änglar som inte alltid är så trevligt roligt kanske, men å andra sidan så är det liknande som i verkliga livet egentligen. Det är så man kan försöka tänka. Ibland kanske saker upplevs obehagligt därför att de är overkligt, konstigt. Tids nog så kommer de att bli till en vana och helt normalt för dig. Du har en medial gåva som är något värdefullt och även kommer bli till stor nytta om du bara vågar använda dig av den. Det finns ett högre syfte med det här. Du är någon som ser bortom människors, djurs masker, fasader, illusioner. Din inre kompass guidar dig dit där det är rätt för dig och är för ditt högsta bästa – så ignorera inte det här. Det kommer att bli bra.

Lägg fokus här idag! Du ska skämma bort dig själv och de behöver inte betyda materiellt. Det behöver inte betyda att de ska kosta en massa pengar. Livet får lov att skämma bort dig med både enkla medel och i ståtlig glans. Var och en gör det som passar ens kassa & plånbok helt enkelt. Huvudsaken är att du stannar upp och njuter av det, ELLER HUR? Ta saken i egna händer kära du och förgyll dig till en gudinna/gud idag. Njut!

Sist men inte minst så.. kan det finnas något underliggande du funderar på, kring, som skapar obalans i ditt liv. Och det här är något du verkligen behöver meditera kring. Mer mycket eller massor. Och har du inte mediterat kring det så gör det. Kanske behöver du få fastna i något typ av sörjande en kort stund där du reflekterar, bara du inte helt fastnar i det förflutna. Så låter du din guide hjälpa dig fram genom att du finner balans i ditt inre och sprider den vidare ut till hela din vardag. Håll utkik efter tecken och budskap som kommer närmaste tiden för dessa kommer att tala om vad du ska bör göra och hur du ska gå till väga. Och på så vis kommer du att skapa balans.

Namaste

🧩

 

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: