Dagens budskap 4/2-2022

VAD KAN DU TA MED DIG IDAG?

Intuitionen är något du ska lyssna på, och aldrig ignorera för den försöker att vägleda dig i olika frågor.  Lita alltså på din magkänsla, din mediala själ talar till dig. Via intuitionen så får du ta emot vägledning från hjälpare, guider, änglar, nära & kära, kraftdjur etc som vill komma med kraftfulla budskap/insikter som är nödvändigt för dig att verkligen ta till dig, lyssna till, få inblick om, veta kring mm. Det här kan dels röra någon annan i ditt liv men även för att hjälpa dig på bästa sätt för ditt eget högsta bästa. Kanske har du en längre tid inte mått så bra emotionellt av olika anledningar, kan vara så att du är i en väldig obalans och känner dig ledsen, sårad, trött, slut, ensam, icke älskvärd. Alla tankar som kommer till dig kan sätta sprätt ordentligt så du stunder tror att du håller på bli knäpp, för att en annan part i din omgivning försöker hävda motsatsen. Men du ska enbart gå till dig själv, in i dig själv och känner du att något inte står rätt till men inte riktigt kan sätta fingret på vad det är så är det nog med all sannolikhet så. Det här kan gälla kärlek, arbete, vänskap, ekonomi.. vad som helst. Meditera kring det. Sörj, reflektera, men fastna inte. Se alla tecken och budskap som kommer till dig. Något håller på att fullbordas, en sista pusselbit håller på att läggas på plats. Fråga dig vad exakt det är för pusselbit som behöver hittas? Vad som saknas. Tidigare har någon eller något varit njutningsfullt, i ditt liv. Men tydligt är det något som fattas dig. Det kan tidigare ha funnits oerhört mycket passion mellan dig och en annan människa. Men att nu har något typ av avstånd skapats medans för vissa kan det även röra sig om ett fysiskt avstånd.

VAD BÖR DU LÄGGA FOKUSET PÅ?

Kärleken min vän, kärleken till dig själv som är så viktig och att du ska sluta fred med dig själv samtidigt som du ska förstå varför du har agerat som du har gjort, våga förlåta både dina egna misstag och andras. Älska att du är du. Var snäll mot dig själv och då kan du ha en storsint kärlek i Dina handlingar gentemot andra. För livet förändras ständigt., varje sekund, varje minut, varje timme, varje vecka osv., livet växer som ett träd. När en dör föds en ny. Och du växer dig starkare och stadigare när du låter dina rötter gå gro djupt. Därför är det så superduperviktigt att du planterar dig väl, så vad vill du vattna? Så att du kan växa och fortsätta växa och växa ännu mer? Kanske finns det en människa i ditt liv som du lever med idag fast i kärleksrelation? Men att insikten är att ni två mer är vänner och har vuxit samman så. Att den kärleksrelation som en gång fanns idag mer är på vänskaplig nivå. Ni kan samarbeta på olika plan, integrera smidigt i saker vilket betyder mycket, men när det gäller kärlek så är det annorlunda. Här behöver du i så fall ha en positiv synvinkel och fundera kring hur ni ska komma vidare eftersom det känns som att ni båda två behöver bryta er loss och komma ut i friheten. Vilket ni kan göra tillsammans men på varsitt håll. Tillsammans kan ni behålla en fin vänskaplig relation. Bakom detta väntar välsignelser även om det kan vara känslosamt och jobbigt då man delar livet tillsammans. Och så småningom kommer du även att känna dig lyckligt lottad som ändå har en fin vänskap kvar.

VAD SKA DU SLÄPPA TAGET OM?

Allt sådant som inte längre gör dig gott. Så du kan bli ett bättre du. Evolutionen för den mänskliga själen din själ, är viktig i processen. Och genom att sträva efter att vara en bättre människa mot moderjord, och att förstå att ditt högre jag, ditt syfte och att kärlek är den starkaste kraften som kan hjälpa dig framåt. Men du behöver ha tillit till att du åstadkommer det du önskar oavsett vad du än vill göra. Och ha tillit till dig själv eller att du ska våga lita på någon annan, trots att du kan ha problem med tilliten. När du finner din inre styrka så växer självförtroendet. Då blir det även svårt för andra att manipulera dig. Du kan ödmjukt dela med dig av din styrka till de människor som blir orättvist behandlade.

Något i ditt liv är en börda som hänger över dina axlar. Du kan även ha tagit på dig ett stort ansvar och eller en stor uppgift som känns mäktig. Ibland oöverstiglig. Men har du drömt och tänkt att du har jobbat med energierna åt rätt riktning, universum levererar och då går saker i uppfyllelse. En dröm är en sådan önskan du länge väntat på, velat ska ske som hjärtat väntar på. Det är din tur att få ta emot eller gå göra något du gjort dig förtjänt., när du gjort det du behöver göra. Du vet vad som måste göras 

🌸

Lämna ett svar