Dagens budskap 2/2-2022

ETT KARRIÄRBYTE..

Du står inför ett beslut huruvida du ska stanna kvar på ett arbete eller inte. Om du arbetar inom rätt bransch eller inte, i fall du ska börja studera, några kan redan studera och här kan man då fundera över om de valet man studerar är helt rätt. Om det yrket den arbetstitel du kommer att få när dina studier är klara är något du kan känna att du vill kämpa för. Är åren av slit värt det? Du kanske börjar ifrågasätta din förmåga, självkänsla o m du kommer att klara det, men också för några andra ett annat alternativ att man har blivit påverkad av andra individer. T ex sin familj, vänner, partner som gjort att man från början kanske valde den väg man nu befinner sig på., oavsett du arbetar eller studerar och att du känner att det inte är helt rätt. Men att ett byte i någon form inte är möjligt (vilket det är!) allt är möjligt!! Utan det här handlar om för att du tvivlar på dig själv. Här är det självkänslan, egot som sätter knäpp i ditt huvud. Saker kan vara väldigt upp och ned i ditt liv, på hemmaplan, i din relation m kärleken, familjen, hälsan eller liknande som gör att ditt fokus hamnar någon annanstans.

Någonstans så har du kommit fram till insikter och fått klarheter i vad som är mest rätt för dig. Men återigen så tvivlar du på att du inte kan. Det sitter som en krans runt huvudet på dig. Sen kan det vara så att du hade planerat för att sätta någon kurs åt något håll men om något kommit emellan så står det för att det inte är rätt tidpunkt just precis just nu. Även om du inte ska släppa den vägledning som du får och har fått. För du ska byta väg helt korrekt, men inte nu. Inte än. Just nu är det bara något som för tillfället behöver läkas. Och de måste få ta den tid det tar. Här gäller det att ha tålamod min vän. Du kommer få tecken när det är dags. M E N du ska som sagt byta riktning så småningom.

Det kan vara så att du kommer att behöva ställa dig upp och tala, säga din sanning, stå för de du tror på, slåss för de du vill. Att de liksom inte kommer vara helt lätt och en dans på rosor till en början. Och med de menar jag inte att de är motgångar för att du väljer fel väg utan mer för att du har bitar inom dig själv att arbeta med och övervinna. Det krävs nämligen mod för att bryta ett gammalt mönster, ett gammalt beteende, säga upp sig, söka ett nytt jobb, skriva ett cv, börja i en ny klass, osv. Du måste då plocka fram lejonet/lejoninnan, ta fram tjuren och köra. Visa vad du går för. För där du är just nu så är du för osäker och låter dig slås ned av andra. Och annat. Några av er har lejon som kraftdjur och dessa ska ni tillkalla och även fråga vad de har att säga er. Björn kommer också till mig. ”Rom byggdes inte på en dag” säger min guide bredvid mig.

Du är redo, klar, även om du själv inte känner dig som det. Och du kommer att få mer idéer, för några kanske även erbjudanden som kommer i din väg. Och om det var så att du inte var redo så skulle inte universum och änglarna se till att du fick dessa erbjudanden alternativ om du inte var redo. Ta med dig det som en påminnelse! 

Tiden som kommer är siffran 2 & 3 vilket kan röra sig om 2-3 veckor. 2-3 månader, mars månad, maj månad, v. 20-21. 20-21 februari,  20-21 mars, och så räknar du 2 månader då är det 30 mars, och 3 månader blir det den 27 april. Dessa datum är då du verkligen kan segra. Där dina böner blir hörda inte minst besvarade. Och i flera olika avseenden. Och du förtjänar det här för ditt fokus o ditt stadiga engagemang leder till förverkligande med välsignelser. Flera av er kommer att känna en inre frid äntligen där man kan andas ut. Din framtid blir omhändertagen av änglarna på ett bra sätt där du kan njuta och leva i nuet. Där du kommer att få uppleva form av mirakel stort som smått. Även siffran 4 kommer så framåt april för några. Lycka till!

🙏🏻

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: