PICKACARD ~ kĂ€rlek 🧡

 

 

PICK A CARD ~ KÄRLEK
(Tidslös)

Kortlek: Lovers Oracle 

 

Andas och ta ett djupt andetag. In genom nÀsan och ut genom munnen. StÀll sedan din frÄga för ditt inre. StÀll den gÀrna tvÄ tre gÄnger tydligt. VÀlj sedan din hög.. och om du fastnar för fler högar sÄ Àr det sÄ.

 

KOM IHÅG att det Ă€r en tidlös pick a card, sĂ„ det spelar ingen roll nĂ€r du tittar lĂ€ser. Det Ă€r rĂ€tt tid för dig.

 

 

 

🔼

 

 

 

 

🔼

 

 

 

 

🔼

 

 

 

 

 

🔼

 

 

 

 

 

 

HÖG 1 ~ Mjölkkvart/snökvarts 

Det Ă€r dags för reflektion. Och att ni ska ge varandra tid och utrymme, i stunden. För att ni behöver det, relationen behöver det. Det Ă€r viktigt att ha tillit och tro pĂ„ att allting kommer sinom tid att bli till det bĂ€sta. MEN ge dĂ€rför den andre tiden som behövs sĂ„ att ni fĂ„r andas, kĂ€nna, tĂ€nka, sakna. Reflektera. Om ni jagar sĂ„ skadar detta mer Ă€r det som kommer till mig. Risken finns ocksĂ„ att nĂ„gon av er ”kvĂ€ver” den andre.
Eran relation Àr helig pÄ alla sÀtt, och var stolt över den. VÀrdesÀtt den, hedra den. VÄrda den ömt.

Din Ă€lskade sĂ€ger att: Ӏven om ni Ă€r fysiskt Ă„tskilda, sĂ„ Ă€r ni alltid andligt förenade. Er kĂ€rlek överskriver rum och tid. Och med det sagt sĂ„ finns det ingenting som saknas.” Sakta men sĂ€kert kommer du att fĂ„ klarhet och insikt i saker som öppnar upp vĂ€gen.
 🧡

HÖG 2 ~ Granat 

Vet du min Ă€lskade vĂ€n? Acceptans Ă€r nyckeln till att du ska kunna kĂ€nna inre frid. Ibland sĂ„ mĂ„ste du acceptera att saker bara Ă€r sĂ„ som det Ă€r. Det finns ingen mening att försöka förĂ€ndra nĂ„got som ligger utanför din egen kontroll. Hur mycket du Ă€n vill, Och hur ont det Ă€n mĂ„ göra. De förflutna Ă€r ”förbi” Ă€ven om kanske alldeles fĂ€rskt och nyligen förbi.. men försök att slĂ€ppa taget sĂ„ att du kan omfamna nya möjligheter. En ny vĂ€g finns tillgĂ€nglig för dig som du bör följa med tro. Och du kan manifestera mirakel om du bara vill. Din dröm kan snart bli verklighet. Lita pĂ„ ditt hjĂ€rta och fortsĂ€tt att följa den vĂ€gledning du fĂ„r hela tiden. Du Ă€r pĂ„ rĂ€tt vĂ€g. Du skulle Ă€ven bli hjĂ€lpt av att jorda dig i skogen, dĂ€r trĂ€d och natur skĂ€nker dig lugn och trygghet. 🧡

HÖG 3 ~ BlĂ„ guldsten 

Du har sannerligen fĂ„tt tecken till dig, alt kommer du att fĂ„ det inom kort frĂ„n nĂ„gon som betyder mycket för dig, och som uppenbarligen lĂ€tt fĂ„r och har fĂ„tt dig pĂ„ fall. Meddelandet handlar om att personen tĂ€nker pĂ„ dig just nu och att hen Ă€lskar dig. Att din kĂ€rlek fyller personen med ljus. MEN din instinkt sĂ€ger direkt vad du ska göra., med full kraft av olika anledningar – vilken Ă€r olika för olika personer. Men kraft kommer till mig. Oavsett krĂ€vas det massor av kraft av dig för att du ska kunna göra det som Ă€r rĂ€tt för dig, och du fĂ„r Ă€ven pĂ„minnelse om att du HAR kraften för att sĂ€ga nej, eller att gĂ„ din vĂ€g frĂ„n denna person nĂ€r du behöver. SĂ„ det hĂ€r upplever jag handlar om att du inte följer din intuition trots att du har fĂ„tt varningar. Tiden Ă€r nĂ„got som kan avgöra vad som komma skall – oavsett de blir till det bra eller de dĂ„liga. Men du bör lĂ„ta saker fĂ„ ha sin naturliga gĂ„ng och se vad som sker. Vad sĂ€ger ditt inre? Kan du se genom persons illusioner men Ă€ven dina egna? 🧡

HÖG 4 ~ Jade olivgrön

HĂ€r behöver du gĂ„ inĂ„t i dig sjĂ€lv, frĂ„ga dig v a d som fĂ„r dig att kĂ€nna som du gör. Och varför? Det finns en enorm förförisk & magnetisk egenskap som omger dig., Och ni tillsammans Ă€r ett. Sexuellt ett kan man sĂ€ga. Ni kan finna sann lycka i varandra., genom varandra.. men det Ă€r viktigt att inte försöka forcera saker pĂ„skynda saker utan lĂ„ta allt fĂ„ ha sin egen lilla gĂ„ng. DĂ„ kommer det öppnas upp helt nya Ă€ventyr  som vĂ€ntar dig/er. SlĂ€pp taget och bara lev i drömmen passionerat. Lyssna pĂ„ hjĂ€rtat och bara följ med.. 🧡

 

LĂ€mna ett svar