Dagens kärleks budskap 29/1-2022


TID OCH ÅTER TID…

Du försöker för mycket när det gäller någon specifik situation. Saker kan upplevas, kännas som en enda djungel och du vet inte var du ska börja.
En del blommar medan en del vissnar, en del kan kännas hopplöst, något annat något hoppfullt. Du kanske griper efter minsta lilla halmstrå.. 

Men så fort du inte får det gensvar som du hade förväntat dig så kanske du blir lite taggarna utåt. Känns det igen? Två steg fram och tre steg bak.

Det är viktigt att du tänker dig för så du inte projicerar över saker på den andre., dvs din andre hälft. Den som du finner intressant, den som betyder mycket för dig. Den du kanske delar ditt liv med. De egenskaper som du beundrar/ respektive inte beundrar hos den andre är sådana egenskaper som du själv har och exempelvis inte tycker om hos dig själv och/eller inte har, som du själv kan önska att du hade mer av eller skulle vilja vara bättre på.

Försök lämna situationen vilken den än, se saker från ovan. Framförallt att du ser saker ur den andres perspektiv. Sätt dig in i hens situation.. Hur kan denne känna? Hur kan hen tänka? Hur kan ni mötas? Vad kan du göra? Hur kan du ”dra ditt strå till stacken”? genom detta sätt så ger du luft under vingarna men framförallt möjlighet till en ny början. Ni får båda två möjlighet att reflektera..

Sen kan nya äventyr påbörjas, och drömmar förnyas och levas ut. Föreställ dig att allt gammalt groll löses upp. Att alla nya ljusa fina tankar skapar utrymme för nya möjligheter.

 

☀️

 

 

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: