Själskort 6/1-2022

Idag ska du älska dig själv särskilt mycket! Extra mycket av en specifik anledning/situation och det är olika för olika individer., du ska tänka detta, säga detta högt till dig själv, som inom dig, affirmera detta, samtidigt se dig i spegeln. Även om du kanske inte känner det i hela kroppen när du säger det.

Du kan just nu genomgå en omvandling av ett slag.. kanske går du upp i vikt eller har gått upp i vikt. Gått ner i vikt. Fått trasslig hy, känner dig allmänt sliten, trött. Obalans osv. Oavsett vad det än är som just du tar dig genom så ta med dig det här säger dig själ. Sluta tvivla på dig själv. Du kan aldrig fylla på med för mycket självkärlek. Kom-ihåg att DU skapar det du tror att du förtjänar. Många människor försöker manifestera genom sitt medvetna mind att tänka dig till det du vill attrahera in i ditt liv, MEN det är med ditt undermedvetna som du manifesterar. Och det som styr är vad du i grunden tror att du är värd. Därav är självkärlek så viktigt innan du börjar manifestera dina drömmar. Så börja med att ladda sig med självkärlek för att omprogrammera ditt undermedvetna så att du känner att förtjänar allt det du drömmer om.

Meditation är alltid en universell medicin. Du kan meditera för att varva ner, för att få energi, för att få klarhet, för att släppa tankar, för att bli mer närvarande, bli mer effektiv och för att sova bättre. Meditation är ett lifehack och särskilt om du kan lära sig meditation närsomhelst varsomhelst. Dvs du kan meditera just nu här och nu. För genom att älska dig själv är det lösningen på allt. När du älskar dig då går du inte med på att bli dåligt behandlad, tar inte skit, är inte kvar i fel relation, på fel arbetsplats, vet om ditt värde och går din egen väg. Egoboosta dig därför dagligen för att stärka denna superkraft hos dig själv!

❤️

Lämna ett svar