Dagens budskap ~3/1-2022

Vad behöver du tänka på idag?

För det första så är den generella kollektiva energin idag: Karma! Det du både gett ut tidigare får du nu tillbaka, men även de som du även väljer att ge ut får du mångfaldigat åter. Dvs har du varit ”dum” så blir det jobbigt. Har du däremot varit snäll, så kan du luta dig tillbaka för då när de mesta rulla åt rätt håll på de flesta plan. Samtidigt bör en del stenar från hjärtat lossa. M e n o m det skulle vara så idag att saker går åt pipan så vet du varför. Man brukar ju alltid säga: ”som du sår får du skörda” eller ”behandla andra som du själv vill bli behandlad”. Har saker alltså nu visat sig inte vara eller bli bra så kan det vara så att du själv behöver titta på något.

 

Men normalt så kan du vid det här laget vara nära mållinjen till något typ av firande? Ska du flytta? Förlova dig? Gifta dig? Fria till någon? Byta arbete? Flytta ihop med någon? Köpa bil? Köpa bostad? Bli mormor, farmor, farfar etc eller kanske möta någon utmaning som du är orolig inför? Och här Funderar du över hur det ska gå? Situationen vilken den är som du befinner dig i just nu kan kännas rättså hopplös och att du inte vet om du kan ta dig ur situationen. Men återigen så behöver du påminna dig om att du är skaparen av ditt eget liv, därav är det viktigt att titta på hur du har tagit hand om dig själv osv. För några är det firande på gång medan för andra vågar man inte riktigt ta ut något i förskott än.

 

Vad du behöver göra?

Det är att sluta lämna ditt liv ”åt ödet”, och se dig själv som ett offer. Nej, utan mer att ta tag i allt det om du faktiskt kan styra över och hela tiden göra det bästa av situationen för på det viset lämna du inte saker ”åt ödet” även om en del är ödesbestämt och inte går att påverka. Förstå att du är kärlek, du har alla talanger, verktyg, möjligheter som du behöver för att kunna skapa, bygga, forma den värld, till det liv som du vill. Det finns ingenting att vänta på utan det är bara tuta och köra! Du är en magiker, Wicca, och gud vet allt.. du kan trolla med knäna om du ändå själv förstod din kapacitet, din enorma visdom, kunskap. Hur oändlig du är! Se till ta till hjälp vilken de än är för var individ så att du kan komma
till den insikten. Då kan du en dag plocka ner dig själv från skyttetavlan och komma stå på scen som en riktig artist istället för att vara ett offer.

Förändringar 

Ja de som kan komma bli är att du slår dig fri från all form av beroende. Och blir oberoende. Du står på helt egna ben, kliver ur ut de ”fängelse” som du tycker dig leva i nu. Finner kärleken till dig själv, kärleken till livet, kanske någon annan? Eller kanske samma partner för er som Lever i en relation. Men det är något som du behöver lämna bakom dig så att du kan lägga fullt fokus på dig själv och ditt. Du är en framgångsrik person som just nu verkar sörja över antingen någon annan eller ett barns hälsa, kan även vara ditt eget inre barn som kan behöva genomgå eller genomgår någon form av inre resa emotionellt. Alt ska göra en yttre resa över en tid. Men att det kommer sinom tid att leda till att man finner ljuset i tunneln och mår bättre blir bättre. För någon annan kan de innebära att det blir en resa att slå sig fri från något som just nu är tungt. Men allt blir bra bara allt får ta sin tid.

 

❤️

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: