SÄTT NER FOTEN ~ 16/11-2021

PROTESTERA!

Hit men inte längre! Nu räcker det, nu är det nog! Det är din rätt, dina känslor, din talan, dina rättigheter, din självrespekt, ditt hem, din borg, din kropp, din bil, din partner, din hälsa, dina pengar, dina vänner, dina arbetsplats, din värdighet, ditt revir, ditt ditt ditt! Som någon/några verkar strunta fullkomligt i. Kanske du själv som också har haft svårt att säga i från under en längre tid.. då är det högtid nu att skapa en förändring. Ta någon i hand om inte dina änglar som står bakom dig och sätt ner din fot. Du kan inte vara otrogen mot dig själv så är det bara. Det blir som att leva i ett eget fängelse till slut på ett eller annat sätt. Ens hem är ändå ens ”borg” vilken är ens tryggaste punkt. Eller det ska åtminstone vara så. Är det så att du befinner dig i en situation där du känner att du håller på tappar fotfästet för att det inte känns som om du har någon egen värdighet. Att människor omkring dig äter upp dig, utnyttjar dig på alla möjliga vis? Någon grupp kan befinna sig i en relation (vänskap som kärlek) där man känner att den andre inte förstår problematiken. Det känns som att detta har och göra med ekonomi & framgång för många. Att man kan stå tillbaka olika saker för den andre.. men egentligen så säger ens kall något helt annat och att man hela tiden begränsar sig själv sin framtid, sin karriär genom att kanske både ha kakan och äta den. Alltså verkar det handla om att man måste göra ett livsval.

Personer, relationer, arbete, väg & livsval som man väljer att göra hela tiden påverkar alltså ens framgång och hälsa framåt när man väljer både att ha kakan och äta den. Du måste komma till den insikten och acceptera säger universum att det verkar inte bli bra balans genom att försöka ha båda delarna. Världen är orättvis, vilket du känner och här är det viktigt att du står upp för dig själv. Kanske även för andra. För någon kan det även vara så att det finns barn inblandat som man måste stå upp för då det kan finnas mycket meningsskiljaktigheter här. Kan faktiskt vara så att det är slutet på en situation där du behöver visa ordentligt var ”skåpet ska stå”. En jungfru kan vara kopplat hit och kan nu vara i behov av stort stöd för att kunna ta sig framåt av olika anledningar. Ingenting flödar åt rätt håll smidigt. Så här behövs en balans. Man behöver vara sann mot sig själv men även mot den andre och lita på att instinkten är korrekt som kommer till en. Annars kommer allt bara fortsätta åt samma håll. Annat fall blir de att man gör saker på ett osunt sätt, skämmer bort sig för pengar man kanske behöver till annat, äter osunt, saker går till överdrift vilket man behöver vara försiktig med. Men de blir som en tröst för allt annat istället. Och i grund och botten står detta för all oro, stress över allt vad det gäller pengar, materialism, boendet, vardagen, hälsan, arbete mm de bekymmer som du kämpar med men som du försöker stoppa huvudet i sanden för att slippa se och kännas vid.

Min vän, Omge dig med kärlek. Endast sådana människor, energier, djur, som får dig att må gott. Gör sådant som får dig att må bra. Kanske har du distanserat sig från din familj, vänner av en orsak.. eller så har du inte funnit din rätta familj än. Ge dig ut och åter koppla eller skapa nya band med nya människor. Detta kommer att kunna ge dig en god hälsa. Och att allt ska kunna vändas till de motsatta. Jag hejar på dig!! 

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: