Dagens änglabudskap 3/11-2021


Le är något som vetenskap har påvisat många positiva fysiologiska effekter av att vara lycklig och le. De andliga belöningarna är också oberäkneliga, och idag ber änglarna dig att fokusera på en av dem: den bumerangeffekt som leenden har. När du ler kan andra människor inte låta bli att spegla samma ansiktsuttryck. Även om de kanske inte visar tänderna i ett stort grin ser du glada skratt rynkor runt deras ögon när de tittar på dig. Den här mänskliga reaktionen är en gudasänd förmåga som änglarna vill att du ska dra fördel av. Den är ett vittnesbörd om uttrycket ”ju mer du ger, desto mer du får”. Idag ska du sända någon ett leende och se hur det förstoras och kommer tillbaka till dig. Känn dig mycket väl till mods i vetskapen att ditt leende också kommer att färdas genom många individer och få en helande dominoeffekt när det går från person till person. De glänsande, positiva verkningarna kommer alltid tillbaka till dig på oräkneliga sätt. Le eftersom det finns så mycket att vara glad för, till och med om du inte kan se det. Ditt leende är ett första steg i riktning mot lycka för din egen del och andras och jag n gåva som du sänder ut i universum till nytta för alla.  

🦋

Lämna ett svar