Dagens budskap 24/10-2021

RÅD PÅ VÄGEN OM VAD DU KAN TÄNKA PÅ IDAG..

Du är förvirrad och obeslutsam därför att du inte har tillräcklig information gällande en eller flera situationer, relationer. Så här kan det vara nödvändigt att gräva reda på mer information, söka expert hjälp, reda ut saker, ta reda på vad som är vad etc INNAN du överhuvudtaget tar någon form av beslut. Dels finns det saker som behöver lyftas och luftas så det kommer upp till ytan. Så du får möjlighet att sätta ord på vad du tycker tänker och känner. Någon annan kan behöva balansera sina maskulina & feminina energier då man kan ha för mycket av de ena eller de andra. Dvs antingen är man alldeles för maskulin (auktoritär, argsint mm) och exempelvis arbetar tjugofyrasju för att fly sitt inre (vilket som jag brukar säga inte måste vara ett fysiskt 7-16 arbete) man kan arbeta på många andra vis. Genom att vara hemmafru och ta hand om barn, matlagning, städning, tvätt, disk, allt de praktiska, hämtning/lämning dagis, betala räkningar, springa på föräldramöten, vilja ha en perfekt tomt, ha perfekta naglar, perfekt hår, vara friidrottslärare på fritiden, och barnens alla fritidsaktiviteter etc etc så gör ju detta att man hinner krascha tio gånger om minst. Men för att inte glömma så är de meningen att livet också ska vara roligt. Aldrig glömma bort sig själv.

Självkänslan ens självvärde kanske är något du inte har så mycket av. Då du har många undertryckta blockeringar som gör att du hela tiden vill vara andra människor till lags just för att du omedvetet behöver få bekräftelse. Få känna dig älskad, sedd, behövd, för att detta sannolikt bottnar i din barndom som inte var så frikostig av just komplimanger, bekräftelse. Och även om dina föräldrar eller de du vuxit upp med gjorde så gott de kunde så kanske de inte räckte helt enkelt.
Idag kanske du lever i en relation där din partner inte alls ger dig det som du innerst inne är värd och vill ha. Eller Kanske är det tvärtom. Och bakom detta så gömmer sig massor av förtäckt sorg. Många gånger outtalat. För några grupper så kan man leva i någon form av förtryck, mobbning, bli nedvärderad, minimerad. Där den andre har makt. Och här återkommer jag till de maskulina och det feminina. Men även hur samhället är uppbyggt att mannen arbetar och kvinnan är hemma även om det blir mer och mer förändring. Personen man lever med kan alltså vara väldigt maskulin. Och du kanske i grunden är feminin inuti men inte vågar visa utåt vad du känner för att det inte är ”godkänt”, vilket skapar enorma blockeringar. Och blir en form av förtryck.

Någon annan grupp kan misstänka sin partner smussla med något men inte riktigt veta vad. Kan vara olagliga saker, för att skydda dig vilket är abort för dig att veta.. Och för den som är singel så kan de vara att man dejtar någon som inte känns helt rätt., och här gäller det att lyssna och lita på sin magkänsla/intuition samt låta hjärtat få vägleda dig så du inte hamnar fel. Vill man lämna något? Är den andre otrogen? Finns det något annat dolt under ytan som man bara vet men inte kan ”ta på”. Detta kan vara bland vänner, kollegor som gör saker bakom ryggen, du kanske vill söka en bostad, tacka ja till ett jobb, söka en tjänst, tacka nej till en tjänst, Köpa en bil, ja vad som helst. Oavsett vad man än står inför så kan det för vissa kännas så snurrigt att man behöver söka professionell hjälp. OCH OM den vägledningen kommer till en i form av tankar, känslor SÅ FÖLJ den. För då är det nödvändigt av just den anledning att fler Pusselbitar kan komma bli nödvändiga och även kunna att läggas på plats då.

Om det handlar om att gå från ett arbete till ett annat, lämna en relation, flytta från en bostad, lämna en stad, bryta en vänskapsrelation. Då kan man tänka här att be änglarna komma in i dina drömmar och ge dig hjälp, vägledning och m e r information kring sådant du behöver få veta. Och även be dina egna känslor om vägledning. Föreställ dig här hur det ena alternativet skulle kännas om du tog det beslutet. Och sedan det andra. Gå samtidigt in djupt i dig själv och känn efter hur kroppen reagerar på respektive beslut. Låt säga att magen blir orolig, du får ångest/tryck över bröstet, illamående känsla eller så när du väljer de ena alternativet. Då är det ett tecken på att något inte är helt rätt. Troligen ett felaktigt beslut för dig. Men om kroppen svarar med ett fladdrande hjärta och pirrande fjärilar i magen, eufori & frihetskänsla i kroppen så lutar det mer åt att något då är rätt beslut. På detta vis så kan du ta hjälp av kroppen., och förhoppningsvis komma ditt mål ett steg närmre. Lycka till & ha en fin söndag!

 

🍁

 

Lämna ett svar