Dagens budskap ~ 19/10-2021

DU BEHÖVER RENA DIG SJÄLV & DITT HEM 

Temat för dagen handlar om att städa, rensa, sortera, tvätta, rena, balansera dig, även möblera om storstäda hemma, damma, rensa i alla vråer, öppna fönster så att det blir korsdrag, upp med persienner. Använd rökelser, salvia, klorin, såpa, vim eller vad man nu tycker om. Kan vara så att något i ditt liv är rörigt gällande din hemsituation, arbete, ekonomin, relationer, rörigt hemma, energierna, mm. Någonting gör dig otrygg vilket dels kan ha sin grund i ditt förflutna som barn där du kanske inte fått en grund trygghet., och att det här följer dig. På det vis att du attraherar in liknande relationer, situationer som skapar ett kaos och som gör dig ”trygg” för det gör att du känner dig ”hemma”. Men det är egentligen inte så du vill leva utan du kan ha eftersträvat en helt annan grundtrygghet hela ditt liv – kanske efter en trygghet som du aldrig har haft eller aldrig kunnat uppnå.

Det är viktigt oavsett att du väljer att bara tänka positiva tankar om ditt hem, din karriär, din ekonomi, dina relationer mm. För det bestämmer hur resultatet ska bli och blir. 

Jorda dig dagligen helst utomhus och går inte detta så jorda dig inne än inte alls. Gärna med korta meditationer. Tänk för ditt inre ”jag kan”. Och det spelar ingen som helst roll vad det än är. För du kan allt du vill skapa, lära dig, åstadkomma i någon form mer eller mindre. MEN du har saker, människor, energier, och för några entiteter, jordbundna andar som kan behöva hjälp över till andra sidan. Och dessa kan ha etsat sig fast och absorberats i din aura exempelvis. Du kan även vara extra känslig för konflikter, energier utifrån, som du samlat på dig. Eller om du har en sambo som kanske arbetar på ett väldigt mentalt krävande arbete eller liknande. Där den samlar på sig mycket ilska, frustration, irriterande känslor som sätter sig som en krage runt halsen får jag till mig. Använd renande meditationer, kaos band etc. Tänk även på vad du stoppar i dig, kanske byta ut tvättmedel, sköljmedel, schampo, rökning, detoxa dig. Några kanske kämpar med klåda som kan ha att göra med ditt immunförsvar.

Gällande din hälsa

Så har du haft det tufft bakåt under ett längre tag och du har undrar när allt ska ta slut. När allt ska börja vända. Men du är nu beskyddad från alla former av skador och det värsta ligger bakom dig nu, försök att slappna av i den mån du kan och känn dig säker. Tidigare så har du blivit utsatt för de ena, de andra tredje och de fjärde. Några kan ha blivit utsatt för besvärjelse, onda ögat, mm där livet har rasat som ett korthus. Det är bra att använda sig av en berlock, skyddsängel, amulett eller liknande. Men det spelar ingen roll vad som än har skett förut i det förflutna så ska du veta nu att du har skyddsänglar med dig som hjälper till med full läkning. Det finns någon några som varit med om något specifikt trauma i sin barndom som följt dig hela livet och som kan ha nu senaste året kommit upp till ytan och gjort sig påmind av olika anledningar. M e n som nu är på väg att läkas på riktigt en gång för alla. Så du blir fri från oro, rädslor och smärta. Du kan hela livet utsatt dig själv för självskadebeteenden i olika former om inte annat i tankarna och meningen är nu att du ska få en inre frid. De lägre dumma energier som du kan ha blivit utsatt för är på väg och ska nu försvinna bort och du även samtidigt växa i vibration, ditt hem, bil, fordon mm är beskyddade.
Dock så är din kropp så slut slut slut efter många timmar, år av utmattning och gå på helspänn. Samt att du alltid ska ta hand om alla andras behov före dina egna. Men nu är det dags för dig att ta hand om dig och endast dina behov i första hand. Behöver du sova så sover du, vila så vila, säga nej då säger du nej, osv. Ta inte på dig för att du ”måste”, lär dig säga nej. Du kan inte rädda världen. Och har du arbetat hårt väldigt länge överhuvudtaget så är det inte konstigt du är trött. Oavsett du är hemmafru/hemmapappa. du pressar dig till yttersta gränsen och in i det sista., men kanske är du inte medveten om att du faktiskt blir oeffektiv när du hamnar i obalans? Ditt inre barn skriker efter närhet, kärlek, näring etc. Men ingen annan än du själv kan ge dig det. Vänta inte längre innan det är försent! Änglarna kommer att hjälpa dig delegera ut dina ev arbetsuppgifter så du kan släppa den biten. Var så säker på det.

Gällande Arbete/ekonomi 

Ja här så är det något du funderar över eller funderat över en längre tid. Kan varit en tanke som kommit och gått. Gällande något som handlar om sång, sjunga, skriva texter för någon. Skriva dikter, poesi, skriva manus, rapp text eller liknande. Någonting som kan bli en sång. Kan för en annan grupp vara musik instrument att börja spela gitarr, piano, keyboard, klarinett, saxofon, etc. Och någon annan att börja sjunga där man kanske vill börja sjunga på begravningar. Dop, bröllop mm. Nån annan att börja dansa söka jobb som dansare, eller uppträda på bröllop, tillställningar osv. Oavsett den tanken som kommit flera ggr är vägledning som kan generera pengar på sikt. Så kör för tusan gubbar. Du har inget att förlora! Ta dina idéer och gör slag i sak. Någon annan kan varit super duktig på att dansa i yngre dagar, eller hållt på med yoga, qi-gong och vill starta kurser där du utbildar andra.. och framgång står öppen för dig er så dra inte ut på tiden så någon anna hinner för innan dig. Alla är på din sida och stöttar till ett fint resultat! Men såklart behöver du har ett starkt självförtroende för att komma framåt här, du fixar det galant! Änglarna hjälper dig när sin tilltro sviktar. För några känns det som att man behöver jorda sig mycket mycket och att jordningen är A och O för din inre trygghet. För en annan så kan man ha en partner el familjemedlem i hemmet som får ens självförtroende att svikta.. och jorda dig därför ännu mer och tillåt inte något få dig att svikta. Så har du hittat ett jobb, sök det. Eller vet du vad som behöver göras så kör så det ryker.

Gällande kärlek 

Ja här så är en ny partner på ingång. Och då tänker jag mig att oavsett vad det är din själ ner dig att du ska göra so. Dansa, sjunga, spela instrument eller vad det nu är, så finns eller kommer du med all sannolikhet att möta denna partner genom detta. För det finns ingen slump enligt mig. Det är ingen tillfällighet att kanske denne är din lärare eller finns i din grupp. De är gudomligt samordnat som man säger för att få dina böner i rullning. Kanske har du önskat dig att få bli lycklig, bli rik, bli dansproffs, eller vad som helst och att denna person är menad att hjälpa dig under din resa. Så var uppmärksam på de människor som kommer in i ditt liv nu idag och under närmaste tiden. Skulle vilja säga inom 4-5 dagar. Men även 4-5 november, 4-5 veckor. Kom ihåg det! Du kommer att känna igen dem och de känns bekanta som att ni känner varandra.. och inte minst känns tryggt att vara med dem eller den. Det kan vara en arbetskollega till en början, som har ett djur, kan ha hästar också, det kan vara en fd partner i ditt förflutna, det kan vara både en hon och en han, oavsett din sexuella läggning. Och det kan vara en blivande bästa vän, som även stannar där. Här ska du bara släppa och ge efter då änglarna kommer att överösa dig med strålande kärleksvälsignelser. Öppna famnen och släpp taget om de utmaningar som du tidigare eller fortfarande håller krampaktigt taget om. Bara våga go With the the flow.

Ha en fin tisdag!

💗

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: