V.42 Kärleksbudskap ~ för dig som singel

ÅTERFALL/REPRIS SOM SKAPAR ORO & STRESS 

För dig som singel under dagen/veckan kan du verka komma hamna i något återkommande med någon du känner igen ur ditt förflutna kan man säga. Då du kan ha en förmåga att vilja testa på saker som kanske inte alltid är så kloka alla gånger men får till mig att det är lite för att du vill att något ska ”hända”. Kopplat hit är en vädur, lejon eller skytt. En eldig person. Skulle vilja säga barnet i dig som vill att något ska hända. För en grupp handlar det om en sexuell resa. Men som kan leda till att personen du möter vill ha relationen på en vänskaplig nivå samtidigt sexuellt. Den här personen kanske inte är riktigt snäll och respekterar dig ordentligt vilket gör att du faktiskt behöver vara tuff mot hen. Jag får till mig bdsm, sexklubb, klubbar, personlig vinning, och att du kan vara kär i den här personen men den tar inte så värst (eller inte alls) hänsyn till detta. Mer bara att den ska få ut sitt så att säga. För en annan grupp är det inte sex utan då kan det vara missbruk av någonting att missbruka men också med dig och dig Kan även vara att missbruka ett beteende där det uppstår konflikter. Oavsett så har ni två en tidigare liv förbindelse och du har svårt att värja dig här, så fort personen ”knäpper” med fingrarna så är du där på tre sekunder. Inte riktigt men du förstår. Den här personen kan säga lite att ni är vänner för att den ska ha ”sitt på de torra” och frihet att kunna göra som den vill. När den vill. Det är i alla fall väldiga överraskningar med den här personen och det vet du. Samtidigt som det är spännande så är det också ångerfullt för du vet aldrig vad hen ska hitta på. Lekandet med dig i mångt och mycket kan få dig uppriktigt förbannad och uppgiven stunder som gör att du gång på gång hamnar i både inre som yttre konflikt.

Ditt hjärta försöker vägleda dig i att finna den själsfrände du verkligen förtjänar. Hur du liksom ska tillkalla den perfekta partner som du vill ha. Hur du ska visualisera för ditt inre hur hen ska vara, se ut, bete sig, jobba med, etc och hur du sedan ska förvänta dig och även se framför dig hur allt detta är klart. Som att du fått det du önskar dig.. använda dig av böner, affiramationer för på det viset kan du bli sammanförd med den du vill ha. Och jag får ju till mig här att du ska välja bort denna tidigare liv relation.. välja önska något bättre. Men att du ska förstå att ni har säkerligen levt i en annan konstellation i de förflutna. Där du kan varit hens mammas, syster, bror osv och att ni har en del oläkta band. Meningen är att ni ska läka detta i denna reinkarnations cykel. Och så länge ni inte lyckas göra upp så kommer ni att mötas på nytt tills de att ni är ”klara med varandra”. Låt alltså allt få ta den tid det tar. Och acceptera hur det är. Hen ska lära dig vissa saker. Är det så att hen inte är på samma plan som du, så kan du även här försöka tillkalla hen och be änglar och guider om hjälp. För en annan grupp så är detta en själsfrände, tvillingsjäl.

Genom drömmar och olika inre bilder, tecken mm så kan ditt sinne försöka att förbereda dig för en kommande försoning som är på väg. Är det t ex slut mellan dig och någon? Eller finns det något ex som du tänker på hela tiden? Kan det vara denna person som du vill önskar tillkalla? Hur som haver så är det någon från ditt tidigare förflutna som kommer att komma tillbaka inom 8-9 dagar eller 8-9 veckor. 8-9 november. 27,28 okt. Hen kan vara en person som några grupper inte har träffat i detta livet. Men att det finns en tidigare liv förbindelse här som sagt och därav så räknas det som en återförening då man har ouppklarade konflikter. En hjälp på traven är att använda dig av dina vänner, antingen som råd och stöd för tips och råd. Alt be vännerna bjuda in personen i fråga så att ni kan få mötas hemma hos vännerna. Eller om du känner dig ensam och inte riktigt mäktar med saker utfall det känns tungt så sväljer du stoltheten och lyfter på luren, du vet vänner är till för att ha ett lyssnade öra. I grund och botten kan du vara väldigt låg, ledsen, orkeslös, tappat gnistan.. eller rentav vara deprimerad? Kanske finns det inte något i ditt liv som du känner att du har riktigt passion för eller brinner för sådär mycket? Kan även vara den andre personen som du vill umgås med som lyser upp din tillvaro för stunden? Men jag får till mig att hen skapar mestadels turbulens i ditt liv. Du skulle verkligen behöva hitta något i ditt liv som du brinner för., en hobby, där din själ får komma till uttryck. Om du har svårt att veta vad du tycker om så kom ihåg när du var barn vad du brann för. När du så småningom hittar något att lägga ditt fokus på, som successivt får dig att känna passion. Så kommer också passion till livet att återkomma., och även din förmåga att känna passion till och med en annan människa. För en annan grupp kan det vara så att det finns enorm passion men att det också endast åt tillsammans med denna personen/missbruket/beteendet osv och inget annat. Men att detta gör exempelvis det svårt att lära känna varandra. Dels om det är sinnesförändrande medel då har man inte kontakt med sig själv alltid, inte minst svårt att kännas vid sina känslor. Och den andre gruppen så kan den andre personen känna att det skapas ett beroende till den andre personen vilket i sin tur gör att den andre distanserar sig i stället. När man i grund och botten kanske vill lära och känna varandra, kunna prata med varandra. Men distansen skapar käppar i hjulet och gör vissa omedvetet för att skydda sig själva just för att inte bli sårade. Tanken är dock att våga öppna upp och berätta som man känner för att ens kunna komma vidare i relationen.

 

💗

Lämna ett svar