Dagens budskap 15/10-2021

DU VET…

Inom dig det du vet. Du vet att du har blivit sviken många gånger i ditt förflutna och i nutid och att du även kommer att fortsätta bli det framöver. Förr eller senare. Samtidigt vet du också att man inte heller kan hålla på tänka så. Men det det är ändå inte sista gången. Livet möts och går ständigt upp och ned., kantrad av motgångar, stress, oro, sorg, ilska, svek. Men om du lär dig se i genom både dina egna och andras illusioner, se genom vad som är sant och vad som är falskt, vad som är ont respektive gott, vad som är bra och vad som är dåligt, fint och vad som är fult osv., så har du bättre och större förutsättningar till att minimera risken för att bli sviken. Då ska du också lära dig att lita på din intuition, lära dig skillnaden på vad som är ditt intellektet, vad som är egot, och vad som är intuitionen. Samt ha kontakt med dina guider där du får korrekt vägledning. Troligen funderar du väldigt mycket och är uppe i det ”blå” hela tiden samtidigt rädd för att bli huggen i ryggen pga av ditt förflutna. Men det här kan också göra att ditt kronchakra hamnar om det inte redan är i en obalans. Då är det bra att balansera detta i form av att använda mycket lila färg, sova ordentligt, låta hjärnan få vila. Försöka Låta bli att tänka, och stänga av. Låta de övriga chakranen få arbeta i stället. När du ser färgen lila så ska du tänka på ditt Kron chakra.

Något som ditt hjärta försöker säga..

Det är att du är väldigt ojordad, och återigen alldeles för mycket upp i ditt huvud. Och att det vore väldigt bra om du kunde jorda dig flera gånger per dag. Gärna barfota, och utomhus, i sand, jord, Berg, gräs, mossa, etc åtminstone utomhus. I skog & natur. Har du svårt att stå upp ute så är sitta bättre än inte alls. Annars jordar du dig inomhus. Du grubblar och funderar så huvudet knakar dock även när du sover, som att din hjärna aldrig får någon paus. Kanske är du uppkopplad mot universum, kosmos också tjugofyrasju vilket inte gör saken bättre. Som en mobilmast… då förklarar det saker ännu bättre till varför du ständigt går på högvarv. Och är du dålig på att röra på dig ordentligt och det kanske är svajigt hemma, osäkert med ekonomin, bostaden, familjen mm så blir du ännu mer ojordad. Saker är helt enkelt alldeles för otryggt för och kring dig. Och de här känns även som de är kopplat till relationer i ditt liv överlag. Du behöver få en mer grundtrygghet och lugn och ro. Och även få lära dig att vara mänsklig – leva i världen och inte tro att du är hela världen.  Kanske är du lagd åt det andliga hållet eller mer åt det jordnära. Är du mer andligt sinnad så längtar du troligen till himlen och de metafysiska där du vill få uppleva saker på ett personligt plan. Medans om du är den jordnära så kanske du fäster stor vikt i din kropp, materiella saker än att kommunicera med himlen. Och för att du ska kunna leva ett mänskligt liv måste du hitta en balans mellan andlighet och jordnära realism. Vara en del av världen utan att tro att du är den som sagt.. Jordelivet är knepigt om man är en stjärnsjäl då man ofta känner sig mer hemma med himlen och änglarna. Kom i så fall ihåg att du själv har valt en själ i en mänsklig kropp. Lär dig därför att vara människa, en själ i en mänsklig kropp och ta reda på vad jorden har att erbjuda dig. Längtar du efter stjärnorna? Hur kan du finna en balans min vän? För även om det känns nattsvart så Stanna bara. Ge dig hän åt vintern.. i ett tomrum existerar allt och ingenting som ”i den kosmiska livmodern”. Det är där allt liv börjar och slutar. Det fruktbara mörkret som kan finnas och kännas har gett upphov till allt som finns och där växer även alla frön. Tryggt och skrämmande, befriande och överväldigande på samma gång. Det kan kännas olidligt och trångt på en och samma gång. Här bor en förtröstan. Så överlämna dig åt det okända. Tillåt de fruktbara mörker att bära de nya frön som växer inom dig. Oavsett om du vet vad de en dag kommer att utvecklas till eller inte. Vila och låt kommande vinter jobba åt dig. Släpp all kontroll och lita på att de sker saker under ytan trots att du inte vet vad. Det är nu du behöver ha tillit och tillåta den allra djupaste vila. Du kan vara i slutet av ett kapitel i ditt liv. Där du ställs inför att behöva släppa taget om något, om allt du vet, allt du kan, allt du identifierar dig med. Vilket kan kännas skrämmande. Släpp bara taget.

Något ditt sinne försöker säga…

Ett vägskäl, där är du. Och det vet du också. Du vet mycket du för du är en klok själ. Inte så dum som du ser ut inte. Det är full tankeverksamhet som sagt. Men du har en inre konflikt med dig själv i kring vad du vill, vem du är, var du ska, tvivel på dig själv, tron att du klarar saker osv. Du pendlar mellan att vara förkrossad och gråter till och från, till att bli fysiskt sjuk. För att du kan välja att stänga av då de är enklare att fly och inte kännas vid. Det kan finnas instängda begravda konflikter. Men även konflikter i det yttre som också pendlar kraftigt upp och ned. Eller så är det du. Och här ska du kanske fråga dig själv vad det beror på? Våga möta dig själv, våga möta ditt inre, bli vän med dig själv, äga ditt mörker, andas ut, ångesten som följer dig och förföljer kommer att fortsätta med det så länge det behövs och anses nödvändigt för ditt inre växande. Det kommer liksom att fortsätta som en ond spiral i tanken fram tills det att du möter det som jagar dig i ditt inre. En del kallt de ”hjärnspöken”, ångesten. Men oläkt sorg sätter ju sig fysiskt och förgiftar ens energier till slut och följer med i relationer så pass till de du som sagt beslutar dig för att börja jobba med det. Och även det här vet du. Och dina guider påminner dig om det här, för några kan ha fått varningar i form av långdragna infektioner, olyckor som skett, olika typer av varsel som kommit till en, sanndrömmar, mm. Och det är universum som försöker hjälpa till för ert högsta bästa. Vilket du också vet.

Vad din själ försöker att säga..

Det är dags för dig att ömsa ditt gamla skinn, för det är inte längre du. Tvätta bort gammalt skit för det gamla påverkar dig i din vardag idag. Rena din aura, rena ditt hem, städa, tvätta, diska, rensa, kaos band, bryt relationer, tvätta gamla textiler, skicka gamla möbler på tippen, skänk saker, sälj på loppis osv osv. För allt gammalt det överensstämmer inte längre med den du var förut. Idag är du en helt annan version av dig själv. Och du stiger i vibration hela tiden, men för att du inte ska riskera att sjunka då behöver du verkligen ta till dig ovan råd. Annars blir det som att du skulle komma nyfriserad, sprojtans nya kläder, nystylad, nymasswrad, nybalanserad, fått pedikyr,  manikyr, detox, glitter och glamour, osv osv eller vad du nu kan tänkas trivas i, tycka om och så hoppar du rakt ner i ett gyttjebad fullt av ALLT. Jag behöver inte säga mer… ni förstår. Ni har flera ormar i ert liv som även dem behöver rensas bort. Då de ringlar sig in i ditt liv, är riktigt sneaky, kan eller skulle kunna vara er bäste vän., som är den där riktiga läbbiga salen som ni ska akta er för ordentligt. Man som kvinna. Oxe, jungfru eller stenbock vad de som kom till mig. Kom ihåg att denne kan bara ha något av sina tecken här den behöver alltså inte vara född i de stjärntecknet. Den skulle även kunna arbeta som ett medium, healer, etc. Faktiskt vara någon du vänder dig till för vägledning – till och med. Och som då har ett stort öga på dig och en stor inblick i ditt liv. Som du även delger en del info. Så passa dig här. Du själv kan också försöka sia fram saker för att kunna ta dig fram i livet men att det inte är meningen att dus jag få veta saker eller att du blir fel vägledd. Med avsikt. Alt att denna person söker vägledning hos dig om du arbetar som medium tarot vägledare eller liknande. För någon annan kan det handla om att man har kontakt med fel människa fel energier och eller att du själv inte ska sia fram saker för egen del då det är lätt hänt att manipulera sina egna svar. Försök alltså att just nu oavsett var du än befinner dig se bortom rådande situation.

💗

Lämna ett svar