Lejonet ♌️ v.41

 


ATT HITTA EN STRATEGI

Lejonet lejonet.. om du bara ser till att finna olika tillvägagångssätt i din vardag i alla möjliga olika situationer så kommer det att öka din framgång avsevärt. Du kanske går och Planerar för hur och vad du ska göra härnäst, men du vet inte hur. Du kanske är verbal och tuff, irriterad, argsint, ofokuserad, tankspridd? Kämpar du med något form av missbruk i ditt liv? Som gör att du blir ofokuserad, som gör att du blir känslomässigt avtrubbad? Lömsk? Det är nog väldigt dags att se över hur du lever. Upplever att någon eller någonting i ditt liv är någon som skräms. Eller kan ha ett sätt som skrämmer andra i sitt sätt att vara. Kan vara ett humör som är från noll till hundra (glad till arg) typ sr jykle mr hyde. Medan den andre i hushållet blir likgiltig, apatisk, passiv. Som om någon har dött. Oavsett så kan man känna sig hjälplös för hur man ska ta sig ur en situation trots att man inte är det.

 

Vad behöver läkas:

Konflikter, infekterade sår. Kan vara mellan dig och en partner. Dina egna sår. Din partners sår. Ditt tankesätt, din partners tankesätt. Ni. Den ena kan vilja vinna, och du. Den andra kan behöva kliva ner från sin höga höst och komma ner på en normal nivå och mötas en gång för alla. För något håller på att brisera ordentligt. Att man försöker se saker ur ett större perspektiv, frågar om de som man inte förstår och genuint är villig att lösa allt. Som att båda två sitter På en tickande bomb. Och oavsett är det dags för nya tag, göra det som du länge har tänkt att du vill göra. Starta företag, börja träna, åka och fiska, eller besöka en vän? Tiden är rätt! Du strålar och kommer att göra det om du följer din inre vägledning. Du kommer också veta exakt när tiden är rätt. Och det kommer att vara din egen förtjänst att du kommer framåt!

Vad behöver accepteras: 

Låt din kunskap följas av din inre insikt. Låt dig utvecklas och låt dig läras. Du behöver göra ett val i kärlek en gång för alla. Kanske har du mött någon ny som tagit dig med storm? Eller att du är i en redan befintlig relation där man behöver komma vidare i hur man ska göra. Det här kan vara din själsfrände, tvillingsjäl. Men när du vill att något nytt ska ske i ditt liv/ något nytt ska komma till dig så behöver du förändra din inre värld, och därmed förändrar du också din yttre värld. Glädje/ Lycka blir dubbelt så roligt när du delar den med dina vänner. Ha roligt och umgås med vänner som får dig att skratta och må bra. Din omvärld består av olika färger. Och livet innehåller en mängd nyanser i varje färg. Upptäck ditt spektrum och se vilken fantastisk palett du är.

 

Vad behöver släppas taget om: 

Att vara och leva som en eremit. Ensam, utan gemenskap. Inte Hela tiden kanske. För det är inte vad du vill. Eller så behöver du vara heeelt ensam en stund utan någon ett tag. Söka svar inom dig dig. Någon annan kan söka svar genom meditationer. Dra dig tillbaka från aktioner där du är den som alltid ska agera medlare. Vänta och se istället vad som sker. Ge inte upp trots att du kan känna dig ledsen och obeslutsam. De finns alltid en lösning ur de eventuella kaos som kan uppstå och när allt hänger på en skör tråd vad det än gäller. Något som är väldigt klokt av dig det är att börja morgonen med en still stund. På det viset laddar du för att ta dig an dagen med ett öppnare och klarare sinne. Och med större tålamod, du behöver  verkligen det.

 

♌️

 

 

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: