Kräftan ♋️ v.41


SKRIV EN NOVELL

Börja skriva en berättelse om ditt liv, vad som har skett, vad du har varit med om, hur har uppväxten varit? Verkar finnas en del du behöver läka. Frågan är om du vågar möta de som känns tungt. Kännas vid sådant som kommer upp till ytan? I form av ångest, oro, stress, sorg. Du kanske inte inte kan fortsätta fly i olika saker. Som i form av arbete, olika preparat? För som man brukar säga så: ”de du ger ut det får du tillbaka”. Karman sköter sig alltid själv. Oavsett om de är positivt eller negativt. Ödet är desamma som undergång men såhär långt så verkar de se bra ut härifrån. Dock så finns det saker som du behöver möta i ditt förflutna. Kanske ska du söka råd tips hos någon samtalsterapeut, kurator, prata med någon du känner tillit till, läsa någon bok som är i linje med de som tynger dig. Eller läsa en bok om hur du ska gå till väga för att kunna skriva en eventuell självbiografi. Detta i sig är en terapi form.
Och samtidigt får du också ner allt i pappersform och balanserar dig halschakra. 

Vad behöver läkas: 

Om du känner att du haft det tufft bakåt som sagt där de finns människor i det förflutna som har skadat dig på ett eller annat sätt så kan det finnas saker du behöver få sagt. Dock kan de vara svårt vissa gånger, och då är brevmetoden en variant eller att få skriva överhuvudtaget. Och man behöver inte skicka iväg brevet heller. Det räcker ofta att kanske bara få saker sagt kring vad och hur man känner, tycker och tänker och sen kan man elda upp brevet. Eller gräva ner det. Oavsett så är bra saker på väg till dig. Det gäller att öppna upp dina armar och ta emot dem. Du har både en fin inre och yttre skönhet. Och här behöver du låta den inre få lysa klart för att det är där den sanna skönheten bor. När det vackra inom dig får lysa igenom förstärks det i det yttre. De människor som kan ha skadat, sårat dig är vackra på sitt sätt trots att du kanske känner annorlunda. Eller om du kan känna en avundsjuka istället. För andra finns det meningsskiljaktigheter er sinsemellan som infekterar energierna. Men då kan du tänka att ni alla är vackra både tillsammans och på sitt eget unika sätt, men att det finns något att lära ur varje situation genom varje människa du möter.

 

Vad behöver accepteras:

Den person som är dominerande i varje situation behöver också lära sig att behålla kontrollen över sin ilska och impulsivitet så att den inte skadar någon på något sätt. Den här personen kan vara ett ex, eller du själv. Men någonting är det som förändras eller har förändrats. Kanske du som tagit ett beslut kring någonting? Att det är dags att ta nya tag helt enkelt. De tuffa som ligger bakåt är sånt du får se som erfarenheter. Och är nu en del utav dig. Där du också tänker att livet är på väg åt rätt håll igen och där du nu kan finna ett lugn. Naturen är en bra läkningskälla. Kanske är du den som bara gett och gett hela tiden så det blivit en obalans? Då är det viktigt att stanna upp så den andre tänker till. Det är meningen att även du skall få ta emot! Vissa saker kan du behöva förbereda dig inför då något nytt är på ingång.

Vad behöver släppas taget om:

En kärlek. Någon du älskar och har älskat, har lagt ner många timmar på av ditt liv. Och som du inte får någonting fört. Lite som att du får stånga dig blodig. Någon du också kan ha barn ihop med. För någon annan kan de handla om flera oläkta kärlekar. Alla dina tidigare misslyckanden i kärlek. Och vet du, kärleken måste alltid börja med dig själv, att du ska älska dig själv. Var så fin och snäll mot dig själv som du är mot andra, och då kommer mer kärlek att komma in i ditt liv. Det kan också vara så att det är något eller några barn som du behöver släppa taget om. För du kan inte finnas till för allt och alla hela tiden. Du är en gåva för allt och alla levande ting. Och du behöver bli mer medveten om att alla dina handlingar är kraftfulla både för dig själv och för andra. Men de här gäller även de negativa aspekterna också. Glöm inte det. Så andra påverkas mer än du själv förstår.

♋️

Lämna ett svar