Väduren ♈️ v.41


VARNING/RÄDSLA

Hm, ”Som du sår får du skörda” hör jag. Nu vet jag inte riktigt vad ni har gjort vädurar!? Men, skrämseltaktik kommer också. Hot om något. Ni kan sitta i en situation där ni får hjälp av någon för att ni hamnat mitt i något som inte vill sig så väl, och de kan vara en vän, en myndighet, en advokatbyrå, instans, etc som hjälper dig för att knäppa till någon på näsan ordentligt som ”skrämseltaktik”. För den som inte har en myndighet som hotar åt en så kan man känna sig väldigt liten på jorden. Det handlar om att du behöver hitta dig själv i allt som sker. Därför att någon annan som vill dig illa förvränger fakta för sin egen vinning, och även den kan komma med hot om det ena och det andra. Men här säger jag bara att att ge inte plats utrymme överhuvudtaget åt någon makt med hot. Så jag lägger ju ihop här att den personen som hotar kommer att få sitt karma tillbaka.. som den sår får den skörda. Till din fördel väduren. För några vädurar så handlar det här om att Den här personen har gömt sig eller att den har dragit sig tillbaka/rest bort och vill vara ifred helt enkelt. Och är inte beredd att möta sig själv eller dig. Dennes sätt är att fly. Men den kommer att fortsätta snoka och stoppa näsan i blöt kring sådant som inte angår den. Varning där bara. Så det är av yttersta vikt vad du delar och med vem i fortsättningen.

 

Vad behöver läkas:

Du behöver hålla fullt fokus nu, och vara medveten om ditt fokus och din skapande kraft. Lägg också märke till hur din egen energi strömmar ur ditt fokus för att skapa den bild du ser. Dvs du skapar det du väljer att fokusera på. Att vara en bra mamma eller en bra pappa, en bra mormor, farmor etc. Vilken situation du än må befinna dig i så är det viktigt att du tittar dig i spegeln. Frågar dig själv hur du kan på bästa sätt bli till den bästa versionen av sig själv? Du ska även ladda batterierna och göra dig väl förberedd inför vad som komma skall, något är på ingång i ditt liv även om det går långsamt och det finns sorg i det som frågan berör. Försök att ta det lugnt och ha tålamod. Lita på din starka intuition för den vägleder dig.

 

Vad behöver accepteras: 

Den sorg du känner inom dig. Den går inte att förringa utan den finns där och den går inte att plocka bort, utan möt den och var i den. Den går inte heller att bedöva eller trycka bort. Kanske för en kort stund men det kommer inte att bli något bra utan försök tänka och se allt det här som ny kunskap och lär dig något som du funderat på men som inte blivit av. För kunskap ger dig kraft. Det är att bejaka livet. Var medveten om att allt du gör, gör du av kärlek eller av behovet av kärlek. Lägg märke till att andra fungerar precis på samma sätt. Uttryck dig själv, gestalta de du vill att andra ska se. Vill du leva din dröm? Dansa, måla, skapa, uttryck dig. Sluta fundera och gör något av dina idéer så får du även tiden att gå. Var tillåtande.

 Vad behöver släppas taget om: 

Trots den stress, oro, motgångar, sorg osv som du känner och är less på allt vad gäller kärlek. Men Kärlek skapar trygghet. Det ska du veta med dig trots att kärlek skadat dig mycket i ditt liv. Och just nu. Våga ta emot kärlek. Ge kärlek. Vet med dig att din trygghet växer. Ta bort alla spärrar du har satt för kärleken i ditt liv. Njut av din kropp och älska den så som den är, även om någon annan har sagt eller gjort något annorlunda. Där du är just nu kan vara som i en labyrint men sinom tid så kommer du ta dig ur den, genom att du inte dömer dig själv och inte accepterar orättvis kritik från andra. Utan tillåter dig att Älska! Och älska dig själv!  Förlåt dig själv och andra och fundera på vad som än hände så förstår du att vad som än hände så förstår du att varken du eller dem kunde bättre där just då. Förlåt alla för det finns inget att förlåta.

♈️

 

 

Lämna ett svar