Tvillingarna ♊️ v.41


HISTORIA/VÄLMÅENDE/MÅENDE

Allt som sker i ditt liv kan vara dags att göra historia av. Vem är skurken, och vem är superhjälte? Skriv en bok, upplever att det finns mycket här att sätta ord på, få ner i skrift om inte få ut allt i ord verbalt. Oavsett vad som sker i ditt liv så ska du veta att allt sker i precis den ordning som det ska. Trots att det kan vara jobbigt, med andra ord så kan du luta dig tillbaka och vila. Njut av din kropp, lär dig älska den så som den är. Bli vän med den, bli vän med dig själv. Någonting är jobbigt och besvärligt som tär på dig. En konflikt.

 

Vad behöver läkas:

En relation som står dig väldigt varmt om hjärtat. Kan vara en mamma, en syster, en bror, en partner, en dotter, en tvillingsjäl, en själsfrände. Som inte behöver handla om en kärleksrelation. Men den här konflikten som har uppstått i de förflutna, där den ena har stängt av och sagt nejtack till försoning för att den andre personen vill att du ska se saker ur ett större perspektiv. För att du ska förstå ordentligt. Hen upplever inte att du gör det. Eller så kommer de inom kort att finnas en möjlighet till läkning o m det finns ett löfte på att man är beredd att samarbeta till tusen procent och verkligen se sin del, och som minst ta ansvar för det man själv har orsakat. Och att man också är beredd att lämna all bitterhet, ilska, åter bakom sig. Lägga fokuset på det som är mest värdefullt för en. Men påminn dig också om att man kan inte bara begrava allt å så är det borta utan man måste vara snäll mot dem som de här handlar om och visa vad man vill på ett kärleksfullt och genuint sätt, visa att man är villig att förändra sitt beteende, men att man samtidigt är beredd att vänta in den andre eller de som också ska vänja sig med de nya. Eftersom rom inte byggdes på en dag. Och för den som vägrar att förlåta någons svek eller vad det kan vara så behöver man acceptera dennes val och försöka se åt ljusare horisonter, för så småningom går även de gamla att lämna bakom sig., bara det får ta tid. Såklart påverkar det här din livskraft eftersom det kanske inte är något du vill i grunden men nu verkar du ha tappat den på vägen. Och då är det viktigt att påminna dig om att du har massor att tillföra andra. Använd därför denna kraft till att ta nya inspirerande tag i ditt liv!

 

Vad behöver accepteras: 

Att kanske skaffa dig en yrkesutbildning, annan utbildning, gå en kurs, bygga på en befintlig, skola om dig, ta hjälp av en lärare eller liknande. För några får jag till mig att det kan Ligga avundsjuka gentemot någon annan för att man kanske inte upplever sig ha kommit så långt i livet som man önskar. Då ser man ner på sig själv istället. Och bär en mask. Om du bara låter din kreativa del av dig får komma fram för att skapa sånt som gör dig glad. Det finns också någonting i ditt liv som du behöver bryta dig loss i från. Det kan vara ett dåligt beteende, en person, ett leverne etc. För att det här begränsar dig i livet och att komma framåt. Inte minst få vara du. Så ta dig tid för reflektion och återhämtning där du låter sinnet få lugna sig. Njut av stillhet i naturen.

Vad behöver släppas taget om: 

En person i ditt liv som planerar saker i minsta detalj och genomför ett enormt skådespeleri. Men det här kan också vara du själv. Delvis? Att det finns en baktanke bakom saker man gör, eller vill. Det blir inte bra. Den personen som utför det här kan tolkas som ganska iskall och egoistisk. Lite smeka och slå. Ena stunden så ska allt vara guld och gröna skogar och nästa stund är det fullständigt kalabalik. För vissa mycket verbala ord  och kanske fysiskt. För att sen kan du känna att du ena stunden är upphöjd på en piedestal och i nästa stund som en fis i rymden. Och allt är som en uppåt och nedåtgående spiral. Och man vet aldrig när något är rätt, eller bra, rätt vad det är kan du bli skuren nere i fotknölarna. Det finns saker som du kan lära av allt det här men även av andra. Att minnas alla saker som skett och ta med de med dig in i framtiden. Men de här kräver en enorm styrka av dig att både kliva ur, och ifrån. Och du vet inte om du någonsin kommer att kunna göra detta. Ett lejon är kopplat hit. Kan vara en vädur eller skytt också. Ta med dig att du aldrig ska ge upp för då kan du övervinna precis vad tusan som helst! Nuet är det enda du har möjlighet att påverka hur det ska vara och upplevas. Genom att vara närvarande i nuet har du strålande utsikter för att framtiden ska bli som du önskar.

 

♊️

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: