Oxen ♉️ v.41


OFÖRBERETT/HANDLINGAR 

Oxen du verkar inte må helt tipp topp. Under veckan så kan du få något besked som du kanske inte helt hade väntat dig, som i måndags t ex. Där du trodde att du skulle få svar på saker men inte fick det alls. Exempelvis så kanske du får veta att du är frisk enligt prover men du känner dig inte alls frisk (kan dock vara läkarvården) som inte hittar felet för att de inte vet vad de ska söka efter. Men de kan också vara så att du själv vill vara sjuk för att du så ogärna vill göra något och kanske pga det försöker mörka något för att slippa genomföra/närvara vid något möte, träff, arbeta eller liknande. Problemet är att du behöver ta bort det negativa inom dig och hitta tillbaka till din egen kraft. T ex om du har mycket flugor omkring dig så kan de vara där för att påminna dig om att du är väldigt negativt inställd, och få dig att inte ge bort din kraft. För när du tror dig vara kraftlös så är du kraftlös. Tror du dig vara beroende av något så är du det likaså. Alltså behöver du skapa din värld utifrån. Låta bli att klaga och gnälla, låta bli att aldrig vara nöjd. Utan försök gå till botten med vad som orsakat din sorg i varför du är ledsen och deppig. Sen tänka på vilka du delar ditt privatliv med. Du har kraft att skapa storslagna förändringar, även anta stora utmaningar som kommer, vilka kommer ge dig stor visdom. Det finns någon inom familjen som tänker på dig med stor kärlek, och du ska känna dig älskad. Du är innerligt älskad för den du är, så som du är.

Vad behöver läkas:

Var tacksam över de du har runt omkring dig, all den kärlek som finns, hur du älskar dig själv, att du är älskad av andra och dina änglar. Och dina änglar älskar dig mer än du själv kan föreställa dig. Men det verkar som att du har svårt att finna full tillfredställelse inom familjeliv, kärleksliv. Verkar som att de är mer materiell, ekonomisk välbefinnande och du kan om du vill bestämma dig om du sätter en intention. Som att kanske våga vara lycklig fullt ut. Tänk på att alla gör sitt bästa även om man kanske gjort tokiga val i sitt förflutna men det var det bästa man förmådde där och då. Idag kan du mer och den eventuella andre personen. Du förstår mer, och gör ditt bästa utifrån din förmåga just nu. Det är skillnad.

Vad behöver accepteras:


Att hitta lösningar istället för fokusera på problemen. Det finns en väg ut, på något sätt. Även om det kanske inte är lätt som en plätt. Och all kraft som du kommer att behöva kommer också att finnas när du behöver den. Likadant här så kommer du att veta när det är rätt tid att agera, Precis vid rätt tidpunkt. Håll utkik efter tecken på vägen. Under tiden kan du bygga upp din styrka. Kanske är du trött som en arlika just nu, men låt det få vara så. Passa på att vila bara i den mån du kan. Ingen situation är så låst som du kanske tror och som de må kännas stundvis. Låt din inspiration vägleda dig till det som är bäst för dig och alla inblandade. 

 

Vad behöver släppas taget om:

En ungdomskärlek, en stor kärlek, en oförglömlig kärlek. Kan sitta hårt i ditt huvud. Se tillbaka i dina djupaste sinnen och djupaste minnen vad som får dig att skratta, vara lycklig och må bra. Låt andra hjälpa dig att finna dig själv igen. Läk din barndom, förlåta någon i de förflutna? Vad är det som gör ont? Jag får till mig att det här handlar om en tvillingsjäl eller själsfrände. Och att det här är svårt svårare än svårast att lämna kunna lägga bakom sig. Det kan ha gått år efter år efter år. Man kan t o m leva i en ny relation men själen din säger något helt annat. Några av er kan leva med denne och andra har haft en av och på relation. Men om det inte är hen du lever med just nu, så är och kan det tyvärr bara så att Ditt hjärta tillhör någon annan. På själsnivå. Och det kommer aldrig kunna förändras. Den här personen behöver du förlåta men också dig själv. Vad som än har hänt, hände eller inte hände så behöver du ni förstå att du ni inte kunde bättre just då. Den här personen kan vara någon som du så gärna vill satsa på, ta chansen med. Men inte vågar. Eller så går du och väntar. Eller för någon annan så vill du ge ett erbjudande men vågar inte. För vad ska alla andra tycka och tänka då? I grund och botten så saknar ni varandra så mycket och sörjer varenda dag ni är från varandra. Får till mig att detta är oxen då som väntar på en oxe, kräfta eller skorpion. En Man eller kvinna, i jordtecknet.

 

♉️

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: