Fiskarna ♓️ v.41

FAMILJ/BLODSBAND 

Under din vecka fisken så kan du hamna i en tydlig sits som kallas för medberoende. Att vara medberoende med någon människa som är en släkting, dotter, son, sambo, make, maka, och som uppenbarligen betyder väldigt mycket för dig.
Och det är väl inte så konstigt egentligen men frågan är om du är medveten om det här själv? Eftersom att det kan kännas väldigt ångestladdat, ligga mycket sorg, ilska, destruktivitet bakom. 
För några handlar det här om en syster som man tycker synd om. Det kan också vara en person (men det måste inte vara så) som tar av ens energi. Och att de hela tiden skapas infekterade energitrådar mellan dig och denna person som gör att den här personen liksom åker ”snålskjuts” på din energi. Utan att du vet om det. Det räcker med ett sms, ett samtal, en tanke, då ni faktiskt också har telepati med varandra. Med andra ord starka själsliga band där ni tillhör varandra redan sen flera liv tillbaka. I tidigare liv kan ni bara ha omvända roller, eller andra konstellationer helt enkelt. Och att de är nog så infekterat er sins emellan att jag faktiskt skulle rekommendera en regressions session för att försöka reda ut och läka saker bakåt. Åtminstone du fisken för din egen skull. Och varje gång ni är i kontakt med varandra så kapa band. Om och om igen. Beskydda dig från alla yttre energier, då du är väldigt känslig. Låt inte andra få dränera dig. 

Vad behöver läkas: 

Någon ev konflikt i din egen barndom, din anknytning. Och din relation med ditt eget inre barn samt med denna personen jag pratar om ovan för att kunna också kunna möta dina egna barn på ett genuint kärleksfullt sätt. Då jag känner en distans och att du känns avstängd emotionellt. Att du har svårt att våga ge ut kärlek, ta till dig kärlek och situationer överlag utan att bli för känslomässigt engagerad. Det blir liksom av eller på. Allt eller inget. Svart eller vitt. Det vore bra att hitta något mitt emellan. Och våga släppa in dina barn, för det är dina barn som du har satt till världen. Och har du inga barn så handlar det om att möta ditt inre barn. Möt varje situation från en ängels perspektiv och agera så som du föreställer dig att en ängel skulle göra. Lev på jorden för att bli en jordängel. Det är ditt ansvar och din glädje att fylla mänskligheten med hopp, ljus, nya möjligheter.. och från och med idag och veckan ut tänker du på alla människor som lever på jorden. Ni är ett. 

Vad behöver accepteras:

Du kan ha en del mål, en del saker du vill göra i ditt liv. Men du vet inte hur du ska ta dig dit. Du kanske funderar över vem du är, vart du är påväg, vart du lägger din kraft, vad du tolererar och inte, hur mycket du egentligen borde sätta gränser, om du sätter gränser? Någon du lever ihop med om du lever med någon kanske är de en person som är dig upp i dagen. Och den här personen är meningen att vara din lärare., vara en hjälp för dig framåt i livet. Att du ska försöka tänka på hur fantastisk det är att det finns så många olika viljor, olika religioner, olikheter i vårt samhälle. Hur en högre kraft har inspirerat människan att söka det andliga ljuset. Och var du än lever på jorden, vilken tid, eller kultur så har den här kraften funnits närvarade som en evig inspiration. Och det är superhäftigt och mäktigt. Du är gudomligt ljus. Vad vill du egentligen? Hur kan du uttrycka dig på ett tydligt sätt? Ju tydligare du är med dina mål desto bättre är de att förverkliga. Sätt upp mål min vän.

Vad behöver släppas taget om:

En man eller en kvinna, född i fisk, kräftan eller skorpionens tecken. Som finns alt fanns i ditt liv sen bakåt i tiden. Det här är en gång ditt livs kärlek och du väntar omedvetet på hen. Dock kanske personen inte finns kvar i ditt liv men du önskar att denne kom åter och in i ditt liv, eller så finns den men att de är en väldig distans just nu.  Men hen lovar guld och gröna skogar. Sen så är Problemet  inte att hen inte älskar dig, för det gör hen – Utan tvekan. Problemet är att hen lovar guld och gröna skogar åt ALLA. Mer eller mindre. Dock kan de vara på olika vis. Och Det är så hen är. Och hen vill också hålla sitt löfte gentemot alla men livet kommer emellan… sen så förlåter du och hen håller på såhär. Hen kan behöva växa upp och bli en riktig man eller kvinna. Vilket kan ta tid. Din själ däremot har förutsett varje situation i ditt liv och när du lyssnar till själen finner den kreativa lösningar och den lättaste vägen till meningen med ditt liv. Som kan vägleda dig in i ljuset och förbi alla hinder! Men då måste du också våga följa din magkänsla och återerövra din spontanitet och livsglädje.. och inte minst sätta gränser. Förmedla de tydligt till de eller den du har omkring dig. Dvs de gränser som du behöver och låt inte någon behandla dig illa – framför allt inte du själv! De är så viktigt att du lägger kraft tid och energi på viktiga och rätt saker. Annars så kommer de tära på dig ännu mera. Och jag får även till mig att du självvalt ett utanförskap. Just för att du är besviken på samhället, familj, vänner, kanske en kärlek och att det finns många bitar som skapar mer problem än det tillför dig gott. Men sätter du gränser i tid så kommer och ska allt gå bättre.

 

♓️

Lämna ett svar