VATTUMANNEN ♒️ v.41

LIV & OVÄSEN

Vad händer hos dig! Vad har du sagt eller gjort som satt igång eventuellt tumult? En värsta cirkus som dragits igång. En helt ny värld öppnar sig för dig. Var du beredd på det? Är det bra eller dåligt, vad känner du själv? Någon vattuman kanske har klampat i klaveret och haft en del fördomar, sagt mer än man borde. Och som nu då får sina konsekvenser. Eller så har man kanske gjort något man inte borde ha gjort. Oavsett vad du tänkt hitta på så är det klokt att inte prata med någon om vad du ska göra fören du verkligen ska agera. Här gäller det alltså att ha en plan och vara strategisk. Hitta olika tillvägagångssätt för att kanske hitta en bästa väg ut. Kan ju också vara någon i hemmet som hamnat i konflikt.


Vad behöver läkas: 

Du kan vara känslomässigt skör, ledsen, besviken, på någon som är född o fiskens tecken. T. ex en person som är styrande både sina egna och andras känslor och vet precis hur hen ska använda sina relationer för att få saker gjorda. När du egentligen skulle behöva lägga tid krut och energi på att få vara med dina vänner. Och de här kan bli extra starkt under veckan och komma som en uppenbarelse. Att de är dags att ta tag i dina vänskapsrelationer. Lägga de gamla bakom dig och se vilken styrka du har tack vare dina livserfarenheter. Det kan även ske en del oärligheter som du bara vet om men inte riktigt kan ta på eller bevisa. men de som kommer till dig ska du ha tillit att de är det rätta.

 

Vad behöver accepteras: 

Kanske lever en vattuman i förtryck på något vis med en mamma eller pappa, partner, vän, släkting eller liknande som är psykiskt stark i sin personlighet och som njuter av att trycka till människor. Hen kan vara någon som bokstavligen utför mobbning gentemot människorna som finns omkring den. Troligen är detta helt omedvetet då den själv vuxit upp på precis samma sätt. Men kanske har du den här vattuman haft eller övervägt någon dispyt med någon nära under veckan. Det känns som att det är en kvinna som rider på sina ”höga hästar”. Samma kvinna som utför denna mobbning. Utfrysning. Dock finns det goda sidor också men kanske förenade med villkor. Vilket gör hela familjelivet en enda karusell just nu men som ändå samtidigt står för den här materiella standarden, ekonomi, mat och husrum, trygghet på sätt och vis. Dock får jag till mig att det inte är någon balans mellan yin och yang energierna. Utan denna kvinna har alldeles för mycket av yang, vilket gör att hela övriga huset också väljer att följa samma spår. Och då blir de på en automatik obalans. För dig är det svårt att bryta dig loss från personer som har och bär den här energin vilket gör att detta håller dig fast och begränsar dig i allt. Så här ska du tänka att du frigör dig från de människor som har gjort ditt liv. Och du är så värd att få vara du. Något som är superbra är att du ska använda dig av de färger som du dras till och som stärker din personlighet för att de piggar upp dig. De färger du också dras till är den dem som du behöver just nu.

 

Vad som behöver släppas taget om: 

All den kraft som du behöver och kommer att  behöva framöver oavsett situation, kommer att stå till ditt förfogande. Så passa på nu att bara vila och koppla av en stund och du kommer också att veta exakt när du ska agera. Och i rätt tid. Fortsätt att bygga upp din styrka mot vad det än är som har brutit ner för något i dig. Du ska försöka finna lugn och ro, helst i ensamhet. Låt tankarna flöda och släpp all oro och alla tankar på det som inte gagnar dig längre.

♒️

 

Lämna ett svar