Vågen ♎️ v.41

TILLVÄGAGÅNGSSÄTT ~ OBSERVANT 

Din vecka vågen handlar om att du behöver försöka finna olika tillvägagångssätt/strategier i ditt liv för att du ska kunna uppnå ett framgångsrikt resultat på olika plan i din vardag. Kan alltså handla om hemmaplan, arbete, kärleksrelation, släkten, vänskapsrelationer etc. För genom att du har en plan för hur du ska gå tillväga i olika situationer så riskerar du inte heller att hamna i diverse olika sits och komma bli satt på ”pottkanten”, bli besviken, sårad, arg, etc. Man kan säga om plan a inte fungerar så se alltid till att ha en plan b. Kanske har man en person i din närvaro som är verbalt elak, någon som skrämmer dig för att hen snackar struntprat enligt dig kanske eller tvärtom du kanske ställer denna person mot väggen. Det är dock viktigt att du inte delar dina tankar fören du riktigt vet och tänker agera. Det här kan resultera i konflikter. Behåll dina observationer för dig själv om sådant du noterat, kanske är inte saker någon fara än., men saker kan förändras. Några av er kanske väljer att fly eller dra er tillbaka för att man känner att man behöver vara i fred. Och de i sig är jättebra att faktiskt lyssna på detta. De är även modigt. Baksidan är att du faktiskt också kan vara feg och behöva möta dig själv.

Vad behöver läkas: 

Någonting på hemmaplan där man möts av oro, stress, konflikter, sorg, ilska, frustration etc. Kan verkligen behöva reda ut saker för allas bådas bästa, de som är involverade. Saker kan ha blivit en enda djungel av ”problem” som man inte vet hur man ska ta sig ur, och det här är viktigt att uppmärksamma. Lägga märke till och rikta sitt fokus endast mot det som du vill se mer av i livet. Och varje gång du tänker på något som du inte vill skapa så drar du tillbaka uppmärksamheten och riktar den endast mot det du vill skapa igen. För några kan det här handla om svartsjuke ”drama”. Där en plötslig Händelse uppstår och där en relation kan mer ha utvecklats till vänskap och som i sig är en sorg. Ett förhållande kan vara på väg att rinna ut i sanden, samtidigt som det finns en distans mellan parterna.

Vad behöver accepteras: 

Att alla gör sitt bästa utifrån varje individs egen förmåga och förutsättningar. Vi har alla vuxit upp i helt olika familjer från helt grunder. Och det här är inget påhitt utan bara ett faktum. Du behöver fokusera på att du alltid har gjort ditt bästa och att du säkert också gjort många tokiga felsteg genom livet, likaså din eventuella partner MEN det var det bästa du förmådde att göra där och då, likaså din partner eller vem det nu må handla om. Idag kan du mer, förstår mer och gör ditt bästa utifrån din förmåga just nu. Du får inte slå på dig själv. Det är superviktigt! Och trots att de finns vissa oklarheter, med känslomässig distans kanske geografisk distans för några så är det kanske dags att ta tag i och reda ut detta töcken. Försöka ha en lättsam o m så ytlig kommunikation i någon form. Bättre ytlig än inte alls. Saker kan vara och lämnas svårt, och man är rädd för vad som komma skall. Så är det. Men å andra sidan är det omöjligt att övervinna motgångar och ens farhågor om man inte är beredd att möta dem än mindre börja närma sig att titta på det som behövs. Och stå på dig i det som behövs helt enkelt. Oavsett de handlar om arbete, kärlek, ekonomi, hälsa.

Vad behöver släppas taget om:

Du skapar det liv som du vill ha. Så tanken av att sitta fast i ett ”fängelse” det är en känsla., trots att det kan vara en väldigt knivig sits. Men vill du ändra på något så gör du det, och gör det redan idag. Se till att förändra på det som inte längre passar den du är. Får känslan av att man flyr, på olika sätt. Flyr från problem, flyr i sig själv, flyr i arbete, flyr i träning, alkohol, spel, shopping mm. Allt för att försöka döva det som är tungt. Och samtidigt fylla de tomrum som fattas en. De goda kommer alltid att vinna över de onda. Någon ska hela tiden Vara den ”starka” och man undrar hur och om man ens kommer att göra detta. Men om du inte ger upp så kan du faktiskt övervinna alla hinder och alla motstånd du möter. Får till mig en väldigt destruktiv relation där man vill trycka till den andra ordentligt där den ”starka” är mer maskulin i sin energi, vilket kräver mycket styrka för att ta sig bort. Men du ska vara medveten om att allt du gör, gör du av kärlek eller behovet av kärlek. Vilket kan vara förklaringen till dennes beteende även om det inte är rätt. Som är ditt inre barn som skriker efter behov av närhet. Så här skulle jag gå till botten med mig själv och förstå varför jag agerar som jag gör. 

♎️

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: