Stenbocken ♑️ v.41

ISOLERING & ENSAMHET 

Stenbocken du kanske inte har valt själv din nuvarande situation. Som kan handla om att du kan ha blivit utförsäkrad, nekad pengar av ex försäkringskassa, facket, socialtjänsten eller liknande. Vilket gör att du kan bli full av känslostormar. För någon annan så kan det vara så att man åkt på eller påverkats så mycket av covid vilket gör att man inte kunnat delta i samhället på samma sätt som alla andra. Några av er kan även ha svårt med en balans, så antingen blir det av eller på, svart eller vitt, noll eller hundra. Men så behöver det inte vara. De vänner du har haft eller har i din omgivning kanske inte riktigt känns helt pålitliga alla gånger och är oförstående för dig där du är i din sits vilket gör dig besviken. Då kan det vara klokt att se över vilka som är värt att behålla kvar och inte. Endast släppa in de ”rätta” människorna i ditt liv. Dock ska du ha med dig att om du ständigt avböjer tackar nej till de förfrågningar, inbjudningar från vänner mm som du får så finns det risk för att du snart inte kommer bli mer tillfrågad.

Vad behöver läkas:

Alla tankar stenbocken. Tankar på om och men, ifall att. Ditt liv kan vara en enda ond spiral där du har många olika hinder i din vardag. Och har fått vandra en tuff väg genom livet. Några av er kan ha svårigheter i att samarbeta med andra av samma kön och att det här är något som ständigt återkommer om och om igen. Kanske är du någon som går emot strömmen i mångt och mycket och motarbetar flödet hela tiden? På det viset så faller saker och ting och inget kan komma naturligt på plats. Men när du gör det så blir det balans i din kropp och själ. Upplever att du skulle behöva se över samtliga chakran kanske och köra en helkroppsbehandling som att balansera dina chakra. De tuffa perioder du har haft i ditt liv kan du försöka se som erfarenheter och en del av dig. Ge dig ut i naturen för den hjälper dig att läka. Spela musik som gör dig glad samtidigt dansa för då släpper spänningar i kroppen.

Vad behöver accepteras:

Vem är du? Se dig i spegeln, fråga dig var du lägger din energi. Och ger du lika mycket som du får ta emot eller tvärtom? Det är viktigt med lika mängd här. Och glöm inte bort dig. Avsätt hela tiden tid åt dig själv, många är dåliga på att komma ihåg att ens gå på toaletten ordentligt. Likadant att komma ut på promenad, vilket faktiskt naturen är ren medicin för kropp och själ. Det kan för några stenbockar ha dykt upp någon ny person eller så finns det redan en, där man försöker mötas på hälften för att saker i vardagen ska fungera. Se ljuset i tunneln efter de som du står mitt i eller nyss varit i.

Vad behöver släppas taget om: 

Dina rädslor du bär för att våga ta emot kärlek och likadant för att våga ge ut kärlek, annars blir de svårt att släppa in den andre, eller någon annan. Lite som att man sätter på sig offerkoftan i förväg och förutsätter att man ska bli sårad. För du är den som bestämmer ditt eget öde genom att antingen vara positiv eller negativ. Förväntar du negativa saker då är det garanterat detta du kommer att möta. Och tvärtom. Med tiden kommer saker att förändras om du bara bestämmer dig för det. För att kunna vara mer här och nu, leva här och nu så skulle du behöva stanna upp och blunda. Använd alla dina sinnen och känns hur dina energi depåer fylls med ljus och positiv kraft. Istället för att leta fel på andra människor t ex så bör du tänka att alla är vackra på sitt sätt. Och det är först när vi är tillsammans med andra som våra kontraster liksom lyfts fram. Med det sagt så har du alltid något att lära av de människor du möter. De människor som du stör dig på allra mest, de är dem du ska närma dig som bäst. 

♑️

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: