Skytten ♐️ v.41

UPPMANING & REKOMMENDATION

Till dig skytten att göra under veckan det kommer du att bli varse om. Om du så ska ha flugor som besöker dig i sängen eller nyckelpigor, eller fjärilslarv som kryper på golvet därför att du inte verkar förstå vad det är du ska göra. Pga att du behöver kunna känna ha medkänsla förståelse för någon i din omgivning. Och när du har det så handlar det egentligen inte om den personen i fråga utan det handlar om att du behöver finna ett lugn i dig själv. Kanske har någon också gjort dig illa, betett sig dumt åt eller rentav varit dum och här är det bra om du kan försöka ha förståelse för den här personen i fråga. Och kanske förlåta personen.

Vad behöver läkas:

Kanske är det så att du är lite självisk och orkar enbart se ditt just nu, har svårt att se utanför dina egna ramar. Eller kanske så att du håller hårt vid det materiella för att du är rädd att din trygghet ska falla samman. En person i din omgivning kan vara som en ”orm” och påminna spegla någon som fanns i ditt förflutna vilket gör att du drar öronen åt dig. Eller dennes beteende. Det är viktigt att stanna upp och fundera över vad som är dina egna värderingar och önskningar. Här skulle meditation kunna hjälpa dig att lättare nå till ditt inre. Kanske skriva dagbok, skriva anteckningar, skriva brev till personen i fråga? Skriv med det du tänker i tankar och idéer för det kommer hjälpa att få bättre överblick och fokus på vad du vill med ditt liv och vad som faktiskt är viktigt. Inte minst hjälpa sinnet att få ro. Försök sträcka på dig och var stolt över den du är. Ingen annan är som du, oavsett om någon annan har påstått annat.

Vad behöver accepteras: 

Du är den som kan ta tag i ditt liv. Ingen annan kan göra det åt dig. Om det här gäller alltifrån att byta arbete, byta bostad, lämna en relation, ifrågasätta någon mm. Bestämma över livet innan livet gör det med dig helt enkelt. Du är mycket hjälpt av att gå ut i naturen (skog) och möta moderjord och ladda dina batterier. Känn den friska luften fylla dina lungor. För i naturen är det betydligt lättare att lämna sitt sanna jag, likadant att finna kraft och lösningar i livet. Din kropp är även i stort behov av motion så detta behöver du prioritera, vilket kommer att stärka din kropp och själ. Passa på att utföra en aktivitet som du mår bra av. Det är dags att ta nya tag och göra det som du har funderat över ett tag.. något som du tänkt på länge inom dig. Alltifrån att starta företag, dra igång ett vilande företag, Anmäla dig till en kurs osv.

Vad behöver släppas taget om:

Stress, alla måsten. Göra ditt och datt. Slänga dig in i olika saker, finnas till för allt och alla. Det håller inte. Du behöver tänka på dig själv och din egen hälsa. Det kan även vara så att de finns en fisk kopplat hit som behlver tänka på balans/ göra saker med måtta. Som kan behöva din hjälp. Någon som du är orolig över. Varje morgon så är det bra att verkligen ta dig tid till saker och inte stressa. Utan börja morgonen med stilla stunder. Stress kommer bara skapa mer stress och oro. Din kropp är trött och slut upplever jag. Sen är det viktigt att du belönar dig själv för allt det fina arbete du gör hela tiden. Nyligen kan du ha kämpat dig genom något som varit jobbigt. Eller något som varit en stor del i ditt liv? Det är viktigt att komma ihåg att ge dig själv uppskattning i vardagen. Litet som smått, för att öka ditt välbefinnande. Dina drömmar som du har oavsett om det är små eller stora så är det lika mycket värda. Drömmar är även till för att förverkligas. Frågan är vad du väntar på?

♐️

Lämna ett svar