Skorpionen ♏️ v.41


SEGER & FRAMGÅNG ~ FÖRLUST

Din vecka skorpionen handlar för några om en seger och framgång i någon fråga medans för andra så handlar det om förlust och att vara en förlorare.
Den positiva sidan för de som kommer att segra så
bär ingen skuld i denna situation för att varje person som är involverad här har agerat enligt sitt egna samvete kan man säga. Medans för de som är förlorare kanske blir arga, ledsna, besvikna & irriterade inte minst sagt frustrerade. Och får en stor lust att vilja straffa den som är vinnare. Vilket du absolut inte ska göra! Utan det är viktigt här att betrakta det här som en väckarklocka. Dvs om du får råd, tips, vägledning av någon annan eller utifrån men som du inte förstår dig på så ör det ganska så viktigt att fråga efter ett klargörande här. Så att du förstår. Vad detta än gäller!

 

Vad behöver helas:

Dra dig tillbaka från alla situationer där det alltid är du själv som agerar ”medlare”, vänta och se vad som händer istället för att agera. Vad har du för framtidsplaner/drömmar? Vad brukar du önska att du kunde få vara med om? Dina drömmar kan vara en länk till din själ, genom vilken den vill förmedla målen med ditt liv. Bjud in din själ, slappna av och andas djupt och lugnt och låt din själ förmedla sin syn på vad som är viktiga mål i ditt liv. Målet med ditt liv är att bli den du är tänker jag. Kopplat hit är en jungfru. Kanske behöver du dra dig tillbaka en stund för att finna svar på olika frågor. Och även se till att du blir fri från eventuella illusioner, låta din själ få leva och tänka på hur ditt liv skulle kunna vara om det inte fanns fysiska lagar. Kanske känner du att någon sitter fast i något som den inte verkar kunna ta sig ur. Eller att de är något som inte stämmer de t ex kanske samhället någon myndighet inte agerar i tillräckligt snabbt tempo. Här växer din oro över för att du inte vet var allt ska sluta.

Vad behöver accepteras:

Ett besked som ska komma eller kommer under veckan kring någon. Eller om du själv behöver fundera över hur du kommunicerar med andra. Att du kan behöva fokusera på allt du säger och skriver så att de når fram till alla runt omkring dig. Prata tydligt, kärleksfullt och på ett respektfullt sätt. För några av er är de som sagt ett beslut detta gäller och kanske är det inte ett så roligt besked som kommer och därav behöver du vara den som uppmuntrar andra i din omgivning på alla kreativa sätt som du kommer på. Även dig själv, bemöt dig själv och andra med uppmuntrande ord i varje situation. Du kan vara väldigt uttråkad, deprimerad av livet. Du kan eller en jungfru, kan uppleva en ensamhet som är svår att ta sig ur. Ett självvalt utanförskap som kan vara svårt kanske att veta hur man ska hitta hjälpen. Några kanske lever ihop med en jungfru som är överkänslig, isolerad från övriga omgivningen och helt enkelt inte vill ha något socialt umgänge vilket kan bli väldigt ensidigt tråkigt och dött för skorpionen. För någon annan kanske man älskar en jungfru ur det förflutna så mycket att man inte kommer vidare. Och här är det dags att kommunicera.

 

Vad behöver släppas taget om: 

För det första så är det viktigt att du uppmärksammar all den kärlek som finns runt dig, och din förmåga att älska dig själv, hur du är älskad av andra osv. Tillåter dig vara älskad tillåter dig själv att älska och tillåter ditt hjärta att släppa in kärlek, och inte minst ge ut kärlek. Även här upplever jag att det kan vara en destruktiv relation med dominans. Där den ena partnern styr och ställer över den andra. Nästan som att den ena hela tiden sparkar på den som redan ligger. Och den som har blivit sårad ska omedvetet såra tillbaka. Så man kommer aldrig vidare känns det som. En kan vara en ”drake” och eldig i sin person. Dvs vädur, ett lejon eller en skytt. Så personen skulle kunna vara ett lejon och skorpion eller jungfru och skorpion eller båda två ni är skorpion. Hur som så är det många oläkta bitar i relationen., som gör att den andra är på hugget på något vis. Stark integritet har en av er som minst vilket gör att man har svårt att komma varann in på livet. Detta begränsar personen i fråga att kunna vara den man är. Och med två individer och starka integriteter blir det en krock. När man slåss så ska man slåss för det goda i livet inte för struntsaker. Så kom i håg att det goda vinner alltid över det onda i längden. oavsett vad. Lita på era instinkter. Så ge för tusan inte upp, för gör du det så är det omöjligt att kunna övervinna hinder och eventuella motstånd som du ni kan möta på.

♏️

 

Lämna ett svar