Dagens budskap 8/10-2021


VAD SÄGER DIN INTUITION? 

 

Det finns saker, tankar, idéer, känslor inom dig som är ganska så starka och påtagliga emellan åt Och som du funderar över varför det är så. Det kan handla om huruvida du trivs i din relation, hur den andre trivs i er relation, hur du trivs på ett arbete, i din bostad, med dina vänner, på en utbildning etc. Du kan ha hamnat/ställts inför en situation där din magkänsla försöker att säga något till dig., men där du försöker med alla medel att ignorera den. Dock så kommer den åter hela tiden i form av att din kropp säger stopp. Och vad det än nu är som du må stå inför eller är mitt i så kan saker kännas helt oöverstigliga. Som Tanken av att bara ta dig ut, göra någon aktivitet, ta dig an olika projekt, städa, fixa & trixa kan göra att du till slut inser att det är något som inte stämmer. Frågan är bara vad? För att din kropp kämpar med ständiga krämpor. Medans viljan är den som fått dig att komma så långt.

Du kan ha problem på alla möjliga olika plan. Och nu ställs saker på sin spets där du verkligen behöver ta ett beslut i någon fråga. Arbete! Bostad! Relationer! Ekonomi! Hälsa! Ja allt!

Man kan man kämpa med sin hälsa som behöver allt annat än att ha negativa energier och ett positivt tänkande. Jag upplever även att det finns mycket rädslor både dina egna som andras som du kämpar med och som begränsar dig i din vardag där de stannar upp allt, du bygger saker på hög och slutligen är allt ett berg med en massa måsten. Det kan ha blivit rentav för mycket av allt så just nu kan du behöva stänga av känslomässigt om du inte redan har gjort detta för att du ska orka ta dig framåt.

För några kan man även ha kommit till en del insikter i livet som att du är utsatt för andliga väsen i din närhet/omgivning och kanske bostad. Särskilt om du arbetar medialt. Dock kan du också ha vänner/klienter inom ditt yrke som psykolog, samtalsterapeut, rättsväsendet etc eller genom destruktiva relationer. Är du en människa som tycker om att handla på loppis så följer även energier med här.

Det kan vara andra andliga ”ljusarbetare”, som utsätter dig för besvärjelser eller liknande. Som då påstår sig arbeta i ljuset. Av den anledningen är det av yttersta vikt att du beskyddar dig själv, din aura, din kropp, dina chakran. Får till mig att många saker i ditt liv kan vara en enda oklarhet där du känner att du inte hittar ut just nu.

Några andra kan ha bekymmer med andra kvinnor, kvinnliga kollegor, kvinnor överlag. Man vet liksom inte var man har sin ”andra hälft” och då menar jag oavsett det handlar om familjerelationer, arbetskollegor, släkt, kärlek, vänner osv. Här ska du lyssna på din intuition. Alltid. Så till vida du kan skilja på intuition, ego, intellekt. 

Kanske vaknar du om nätterna av mardrömmar, oroar dig, är allmänt otrygg och skrämd av saker som finns omkring dig? Och du kan även vara den som ställer in dig på de värsta hela tiden. Vilket gäller oavsett om du ska söka ett arbete, opereras, söka ett banklån. Varför det då är viktigt att du själv måste välja glädje, tänka stort, välja positiva tankar. För De sista du ska och får tänka är mörker, att oroa, vara negativt inställd för då är det precis detta du attraherar. Det är det du sänder ut till universum och även får tillbaka.

De kommer även till mig att du kan vara en mamma, en pappa men då med modersgestalt energi och som är extra utsatt nu av någon anledning. För några kan de vara så att du bor i en bostad som inte alls är och känns rätt för dig. T ex kanske din grundvibration inte matchar din bostads vibration och då kan de slå ut varandra i stället. Det kan finnas något ”växande” i din familj som behöver tas en djupare titt på. Något som känns i hela energin. Ångest, infektioner i energin, flödet, bråk, missförstånd, irrigationer, svek, mm eller om man har jordbundna andar som behlver jjäöå över till andra sidan.

När storstädade du hela hemmet? inte städa som att sopa av utan Som att damma, våttorka, rensa, slänga, tvätta textiler, skura golv?
möblera om kanske? Så hela luften blir lättare. Du känner skillnaden jag lovar! 

I någons/några familjer finns det även barn, och även tvillingar för vissa, kön är inte av betydelse men där dessa tvillingar/barn kan vara utsatta/rädda för något i hemmet. Det här ”något” kan även vara en energi som skulle kunna vara du själv om du blir arg vill säga. Eller din make, maka, sambo osv. Och att här behöver man se över vad de är som sker på djupet.  Kan också stå för en väldigt manipulerande person som använder de övriga i hushållet som ”nickedockor”. Se upp! Eller en andlig energi som lever ”rövare” men givetvis inte är ond på något vis men kan skapa oro i barnen.

Varpå beskydd åter kommer igen mycket starkt. Så ett barn, eller flera barn behöver alltså starkt beskydd. Inkl du själv. Likaså om och när du lämnar huset för att gå ut och göra ärenden. Då är beskydd ännu viktigare.

För någon kan man ha funderat som sagt på om man ska flytta, byta arbete, lämna en relation, söka en tjänst, köpa ett hus/bostadsrätt osv som jag nämnde men att en känsla i dig säger stopp. Och du kanske inte alls vet varför? Men jag får till mig att du ska lita på det som kommer.
Känns det inte rätt så är det inte rätt, känns det rätt så är det rätt. Är det rätt så går det även lätt. Det finns en mening med allt. Upplever motgångar i denna frågan som skapar stress, oro, många frågor, funderingar.

Och Kring den 21 okt, 3 nov, 13 dagar, 21 dagar, 3 dagar, 3 veckor, 26 dagar (from dagens datum.) 

Då kommer du att få en klarare bild i varför du skulle lyssna på din intuition. Vad som gjorde att du tvekade.

Kan vara så enkelt som att det inte är rätt tid just NU av just en särskild anledning men att du inte ska veta det ÄN. Fram till dess så ska du fokusera på dig och din hälsa som nummer ett. Vara ute varje dag, jorda dig, dricka vatten, andas massor av frisk luft, röra på dig i den mån du kan. Vila, sova, äta ordentligt och göra dig redo för något större som är på väg. Spara din kraft som kommer att behövas här och framöver och då är det viktigt att se till var du lägger den på.

 

🧚‍♀️

 

 

Lämna ett svar