Änglavägledning v.41

 

VÄNTA INTE PÅ INSPIRATIONEN ~ SKAPA DEN 


Änglarna vill den här veckan be dig om att inte sitta och vänta på att inspirationen ska komma till dig innan du kan börja med det du vill göra.

Utan de vet om att du har en jättebra idé och något som du gärna vill göra. De vet också att du känner dig lite osäker på om det är rätt väg att gå eller inte.

Men de är här för att säga att det är klarhet som du egentligen söker. Och den här typen utav klarhet kommer att komma när du väl sätter i gång. Genom att du sätter i gång processen så frigörs energi som skapar klarhet. Den klarheten i sin tur ger dig inspirationen som du söker. Och På så vis kommer du att ta steg för steg samt bli visad vägen.

Änglarna vill även be dig om att inte sitta och vänta på att någon annan ska ta steget åt dig. För det kommer inte att hända. Då kommer du att fastna i själva ”väntandet”. Det här är något som du måste göra själv. Samt det här är ditt val, ditt beslut, din väg, ditt liv och din framgång. Inspirationen kommer, men du behöver börja först. Din framgång är redan säkrad av änglarna. Du har ingenting att oroa dig över. Du är välsignad!

Om du vill kan du använda dig av änglabönen nedan:

”Mina kära änglar,

Tack för att ni hjälper mig med det här beslutet. Ge mig tydlig vägledning så att jag kan förstå budskapet.

Jag ser inte framtiden, men det gör ni.

Jag vet inte vad som är bäst för alla, men det gör ni.

Jag lägger all min tillit till er. Vägled mig på ett sätt som jag kan förstå och som tydligt pekar dit jag ska. Jag är villig att göra det som krävs.

Tack för er tydlighet!

Amen”

Änglarna ger dig alltid ett svar på din bön. Änglarna brukar svara på tre olika sätt. Det kan vara att de säger:

  1. JA!
  2. Vänta lite. Ha tålamod!
  3. Vi (änglarna/ Gud) har en bättre plan!

Kom ihåg att änglarna säger aldrig NEJ!

Du kan bäst höra änglarnas ”röst” (budskap) efter, eller i, meditation. Prata med dem genom ditt hjärtas röst. Det behöver inte vara i ord.

Änglarna brukar säga att det finns en tid för:

  • Bön.
  • Görande, handling, ”arbete”.
  • Överlämnande.

Just nu är vi inne i en tid av ”görande, handling, arbete” där vi kan använda bön och överlämnande som våra inre verktyg för att nå vårt mål.

Använd denna kraftfulla energi som finns här just nu i form av ”görande, handling, arbete” och du kommer utan nämnvärd ansträngning att nå dit du ska.

 

Kärlek Zäta 

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: