Dagens änglabudskap 16/9-2021

GE DAGEN EN TILLÄGNAN 

Du kan ange tonen för din dag idag genom att ge den en speciell tillägnan, en avsikt, eller ett tema som du skulle vilja uppleva kanske. Du kan gå in för att du vill bära rosa kläder, ha vackra kärleksfulla relationer eller att se de vackra fina inom dig själv och inte tvärtom. Att tjäna bra pengar på meningsfulla sätt, att ägna dig åt någonting som är betydelsefullt för dig personligen. Genom att erbjuda en tillägnan varje morgon när du vaknar så sänder din själ ut en signal till universum – som när en fiskare lägger ut ett stort nät – och drar till sig situationer som är i linje med sitt tema, precis så som du har önskat. En tillägnan är alltså ett mäktigt sätt för dig att förstå hur stor kraft du och dina egna beslut faktiskt har. SÅ, vad ska du tillägna dig idag? Och vad ska du tillägna i morgon? Börja planera. Vänd dig uppåt och be änglarna hjälpa dig att observera och glädja dig åt de gåvor som din tillägnan förskaffar dig.

💚

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: