Dagens budskap 15/9-2021 💚

Ditt liv kan ha satts pĂ„ ”paus” av flera olika anledningar som Ă€ven har gjort att du hamnat i ett vĂ€gskĂ€l. StĂ€llts pĂ„ pottkanten dĂ€rför att du en lĂ€ngre tid kan ha valt att stoppa huvudet i sanden av nĂ„gon anledning. Troligen vet du sjĂ€lv vad det hĂ€r handlar om, om du söker inom dig. Det kan finnas upp till 4-5 alternativ för dig i olika frĂ„gor. Dvs att anvĂ€nda dig av 4-5 olika tillvĂ€gagĂ„ngssĂ€tt, men att det krĂ€ver enormt mycket kraft och styrka av dig bĂ„de mentalt och fysiskt. Och du som stĂ„r i den hĂ€r vĂ€gkorsningen kan vara ett jordtecken eller att du har nĂ„got av dina andra tecken hĂ€r. Oxe, jungfru eller stenbock.

 

Den vĂ€gen du Ă€r pĂ„ just nu verkar vara skumpig och ojĂ€mn, samt vĂ€ldigt upp och ner. Och att de varit en enorm resa inre som yttre som gjorts för dig kanske genom hela livet. DĂ€r du kĂ€nner att du hela tiden fĂ„tt vara stark om och om igen. Men som resultat av allt nu, allt detta sĂ„ kan du ha blivit ”sjuk”. Antingen Fysiskt sjuk i form av en kronisk sjukdom, eller psykiskt i form av att du kraschat fullkomligt. Och hela du och hela ditt vĂ€sen bara sĂ€ger nej nej nej, du orkar inte mer. All den Ă„ngest du bĂ€r pĂ„ Ă€ter liksom upp dig inifrĂ„n.

Det hÀr kan Àven vara kopplat till att man lever ihop med nÄgon som har lejon i nÄgot av sina tecken. Att ni tillsammans har en lÄng gemensam resa bakÄt som inte blir eller har blivit bra hur ni Àn vrider eller vÀnder pÄ saker. FÄr till mig att dels sÄ kan ni kÀmpa ekonomiskt, ha mÀnniskor utifrÄn som kÀmpar för att ni inte ska ha det bra, att de Àr mycket konflikter, mycket tÄrar, ens ambitioner Àr hÀmmade vilket gör att man bara stÄr och trampar vatten istÀllet och Àr fullkomligt slutkörd. Att allt blir missförstÄnd hela tiden er sinsemellan, man kÀnner sig vilsen, har liksom tappat bort sig sjÀlv och relationen nÄgonstans pÄ vÀgen. Och att detta ocksÄ kan grunda sig i en eventuell sjukdom. Att det Àr sÄ viktigt att lyssna pÄ sin kropp och prioritera hÀlsan. Ta till dig det hÀr. För kÀrlek finns det ÀndÄ hÀr, kvar mellan er. SÄ tvivla inte pÄ det. Om en sÄdan frÄga kvarstÄr.

BĂ„da parterna kan vara rĂ€dd för att bli lĂ€mnad och huggen i ryggen vilket gör att man gör allt för att skydda sig sjĂ€lv och de resulterar bara i Ă€nnu mera konflikter. Svartsjuka och misstankar om de ena och de andra kan finnas pga att den ena partnern kan vara sĂ„ emotionellt avstĂ€ngd. Vilket gör den andre blir Ă€nnu mer livrĂ€dd. En vĂ€ntan frĂ„n nĂ„gon instans, myndigheter, kring nĂ„got beslut Ă€r pĂ„ ingĂ„ng., siffran 3 & 7 dagar,veckor Ă€r de som kommer. Ta med dig det. VĂ€ntan kan vara riktigt besvĂ€rligt emellan Ă„t och Ă€ven sĂ€tta igĂ„ng mycket saker som kanske inte riktigt Ă€r helt vad det verkar. Men samtidigt fĂ„r jag ocksĂ„ till mig att det finns nĂ„gon i din omgivning som du ska vara uppmĂ€rksam pĂ„., vilka du pratar med, vad du pratar om, och hur du pratar. NĂ„gon skvallrar runtomkring dig.. den hĂ€r personen mĂ„r vĂ€ldigt dĂ„ligt sjĂ€lv och för att fĂ„ mĂ„ lite bĂ€ttre sjĂ€lv en stund sĂ„ vill den gotta sig i andras problem. Det kan vara en person född i vĂ€dur, lejon eller skyttens tecken. Som Ă€r vĂ€ldigt besviken pĂ„ sina vĂ€nner omgivningen och bitter överlag
 sĂ„ de hen inte tycker sig hjĂ€lpa hen hugger hen hĂ„rt i ryggen.

Hen Àr smart, studerande, lÀrande, genomtÀnkt och finns med all sÀkerhet pÄ ditt arbete. SÄ akta dig. SÀger jag. Egen företagande. 40+ kan Àven vara oxe, jungfru el stenbock. 

LĂ€mna ett svar

%d bloggare gillar detta: