Vad ska du ta med för råd/tips för v.37?


PICK A CARD ~ V.37 


NÅGRA RÅD FÖR DIG ATT HA MED
DIG UNDER VECKAN


Ställ frågan: Vilka råd behöver jag för v.37?

SEN väljer du din hög. Från vänster 1 2 & 3

Orakelkort: Status quo

💚  ❤️  💙  💜

 

 

 


Grupp 1.

Sann kärlek ~ Källan till verkliga förbindelser

Din situation som du befinner dig i, varnar om en allvarlig inre splittring i din självkärlek och magnetiska energi till andra människor/situationer som du attraherar in i ditt liv. Att du har en oförmåga att både kunna se & sätta värde på dig själv och hur allt detta tydligt blockerar din framgång till den kärlek, framgång och lycka som du egentligen så gärna vill ha. För någonting saknas i ditt liv helt klart (då du både tycker och känner så.) vilket inte har någon betydelse ifall du lever i en relation eller inte. Utan din partner kan vara någon som tyvärr får dig att känna dessa värdelöshets känslor, inte är rädd om dig, inte ser dig för vem du är, kanske inte ens älskar dig på det rätta sättet som du egentligen är värd. Vilket i sin tur kan förklara dina ev sorgliga känslor och känslan av att vara ensam men även att fortsätta känna ensamhet. Så under veckan kan det här blir påtagligt. Lever du singel så kan de vara så att du möter en viss typ av människor som vill ha saker på sitt sätt. Lite personlig vinning får jag till mig. My Way or no way. Ensidesrelationer, envägsrelationer. Det kan också tyda på en separation kanske omvälvande. De svårigheter som uppstår kan du dock vända, men först när du väljer att släppa självkritik och tvivel på dig själv och förstå att du är värd något tio gånger bättre och ska inte nöja dig med mindre. Istället för att hata det du ser i spegeln, ska du beundra de vackra du ser, vara stolt! Sluta upp att kritisera dig själv och börja uppmuntra dig så som du vill att en ev partner, vän, osv ska göra med dig. Ett av de mest kraftfullaste sätten är att börja titta på dig själv i spegeln dagligen är och säga:

”Jag älskar dig. Jag tror på dig. Jag kommer alltid ta hand om dig. Du är perfekt som du är!” 

Om du vill höra sådana komplimanger från någon annan måste du först börja älska dig själv innan du kommer att kunna respektera dig själv och också framöver kunna välja bort sådant som inte gynnar dig för att sakta i framtid attrahera in människor som kan ge dig dessa efterlängtade genuina komplimanger. Med detta kan det här innebära att du bryter någon form av åtagande. Som kan vara en kärlekssituation, t ex de där förhoppningsfulla förhållandet som aldrig blev som de skulle. Kan också gälla alla typer av upplösande kontrakt och åtaganden. Du kan även lämna ett jobb eller bryta ett hyreskontrakt. Ett erbjudande om försäljning av ett hus eller en flytt åt något håll kan falla igenom eller ta längre tid än väntat. Och tyvärr är det möjligt att du kan förlora en juridisk kamp du har kämpat för, ja eller så kan en lösning till din fördel försenas kraftigt. Kom ihåg att när du ändrar din resonans kan du ändra tidpunkt och upplösning för alla saker. Tänk på att den känslomässiga kvaliteten på ditt liv är upp till dig. Och när ett löfte bryts så är det helt normalt att vara ledsen. Allt måste få ta den tid de tar. Låt dig själv hantera denna upplevelse med ärlighet mot dig själv och andra. Lova dig själv att lycka är det som komma skall. När allt kommer omkring så är äkta kärlek till dig själv början på alla positiva förbindelser och fördelaktiga resolutioner. Ju mer du förbinder dig till dig själv, desto mer kommer universum att hjälpa dig!

 

Grupp 2.

Glädjande kul ~ lycka varje dag 

Här verkar det se ut som allt annat än en glädjefull vecka för dig. Något tynger dig verkligen, och det är dags att få tillbaka lite lycka i ditt liv. Du kanske bara befinner dig i ett negativt spår, eller så kan det vara en svår situation som du har fastnat i under en tid framöver. Om du inte verkar kunna se ljuset i slutet av tunneln än, så måste du komma ihåg att din andes ljus alltid är inom dig. Om du känner att ditt egna arbete mot ett visst mål har blivit en enda eländig uppgift måste du omvärdera saker noga. Och ifall du inte kan uppleva glädje i din process kan det vara nödvändigt att välja ett annat mål alternativt ett annat tillvägagångssätt men kanske på en och samma väg. Och eller en helt annan väg. Oavsett vad det är som du brottas med med så behöver du inte spendera ditt liv i detta olyckliga tillstånd. Det är dags att återta din makt. Kvaliteten på hela ditt känsloliv är upp till dig. Du har möjlighet att planera och uppfatta mer glädje varje dag. Fyll alla dina upplevelser med en massa glada aktiviteter. Släpp all negativitet och välj istället makt och tillåt dig. Kom ihåg att du styr ditt eget öde med varje val av glädje! Du har under en lång tid haft en oförmåga att komma ur en situation som har varit mycket tung för dig eller åtminstone har den tagit så gott som all din kraft. Och du har troligen valt att förbli passiv i ditt eget liv, men nu längtar din själ efter att du ska erkänna ditt egenvärde och hitta din inre styrka. För du vet någonstans att du är redo att göra det nu. Du har äntligen samlat mod och vilja. Allt du behöver göra är att ställa dig upp och möta det som du måste, inte minst stå upp för dig! Det här kan vara lite skrämmande kanske, men ge inte upp. Du klarar det! Låt din ande bära dig genom allt! Du kan kämpa med enorm ångest, sömnsvårigheter, och uppleva en tickande klocka som går, ungefär som att du blir kvävd. Panikångest kan nu ha blivit de sista som ett tecken på att du behöver kliva ur detta fängelse och ta tag i det som måste göras!

 

Grupp 3.

Bra attityd ~ livsgnista för livet  

När du lyssnar på fåglarna i naturen, bör du både kunna känna tacksamhet och se ut över och för livets sötma. Och tacksamhet är ett medvetande som bär en enormt stor energi, vilket står för att du kan röra dig in i denna kraftfulla vibration nu under veckan. Det är faktiskt den perfekta tiden att fokusera på detta medvetna val och ha som en livsstil. Du har mycket att vara tacksam över, även om du inte alltid märker det. När du erkänner de många värdefulla sakerna för dig själv i ditt liv så fungerar det som en ledstjärna i universum, och som drar till sig många fler bra saker till dig och som du får att vara ytterligare tacksam över. Denna pågående tacksamhet väcker också ökad gnista för livet och en absolut oemotståndlig livskraft! Så förvänta dig stora saker utav din stora tacksamhet. Universum belönar nämligen din äkta uppskattning. Det sker en stor omvälvande händelse under veckan och som blir tidigare än du kanske trodde. Det kan vara ditt val, eller någon annans, men som handlar ex om att lämna ett förhållande, ett jobb, eller att det är en stor förändring på gång inom något område men som inte görs av dig själv i huvudsak, utan t ex stängning av ett företag som anställt dig. Hur som helst är det dags för dig att bli tydlig i ditt tänkande och överväga de steg du måste vidta för att omdirigera ditt öde. Och även om den förändrade situationen verkar vara utanför din kontroll, så får du aldrig glömma bort att du äger kraften i dina tankar. I själva verket kan det vara just den möjlighet du behöver för att förflytta dig till just de du vill/önskar. Själva förflyttningen/Justeringen kan vara ”allvarlig”, men kom ihåg att du kommer ändå inte vara mindre än en fågel fenix som reser sig ur störningens lågor. Så ta det lugnt, chilla gunilla, drick en kaffelatte, titta på alla eller de få alternativ som ger dig kraft och ta dig sen vidare med mod och inre lugn. Ha med dig att denna omvälvande händelse vilken den än är kommer att driva dig mot en lyckligare och mer harmonisk vardag i ditt liv. Det som kommer blir till det bättre, på sikt. Kom ihåg att ha en positiv attityd!

Lämna ett svar