Änglavägledning v.35💙

 

 

EKONOMISKT ÖVERFLÖD 

Änglarna vill säga till dig att de ser pengar som en symbol för kärleksfulla tillgångar som Gud förser alla sina ”barn” med. Och den här veckan vill de hjälpa dig med att se vad ”ekonomiskt överflöd” innebär från deras perspektiv. Änglahjälp kan komma på det allra mest oväntade sätt, så det gäller att öppna ditt sinne och hjärta för att kunna ta emot deras vägledning på bästa sätt.

Den jordliga negativiteten som människor har kring pengar kommer endast från mänskliga tankar kring pengar.

Änglarna vill att du ska veta att de ser att du hedrar och följer ditt hjärtas vägledning och att du förtjänar och är på väg att materialisera allt det ekonomiska välstånd som du behöver och önskar dig.

I det förflutna har detta ekonomiska välståndsflöde blockerats av dina egna skuldkänslor och negativa tankar kring ditt egenvärde som människa. De vill även hjälpa dig med att läka och hela de här tankarna och känslorna så att du kan få uppleva dig själv så som änglarna ser dig.

De ser dig som en hel gudomlig varelse som är värd allt det bästa.

Tillåt dem att få hjälpa dig.

Ju mer du tillåter dem att hjälpa dig, desto mer kommer du att kunna hjälpa andra.

Änglarna försäkrar dig om att du inom en nära framtid kommer att kunna manifestera alla dina behov och din inre djupaste längtan.

Kärlek Zäta 

 

 

Lämna ett svar