V.34 budskap samtliga stjärntecken

KOM IHÅG!

Du har viktig info att hämta ur dina samtliga tecken, dvs ditt soltecken, måntecken & ascendent tecken. Du kommer troligen vecka för vecka, månad för månad att kunna se märka av en röd tråd i dina stjärntecken som du läser.
För dig som inte har någon aning om vad detta innebär så kan du läsa om det nedan.

Soltecken innebär: 

Soltecknet visar vem du är i ditt innersta, ditt verkliga jag och din vilja. Vilken som är din medvetna sida och din utåtriktade personlighet.


Måntecknet innebär: 

Månen visar hur du är i dina känslor och känslomässiga reaktioner, ditt undermedvetna jag och hur du upplever och omedvetet reagerar på din omgivning.

Ascendenten innebär: 

Den står för din yttre gestalt dvs den och vem du visar utåt på ytan, eller vem du verkar vara och vad andra först lägger märke till hos dig.
Det är också det intryck du vill ge till andra och vem du utger dig för att vara. Obs! denna punkt ändras så fort som 1 grad på 4 minuter vilket betyder att den passerar igenom alla stjärntecken på en och samma dag så om du inte vet helt exakt klockslag när du är född så blir den helt fel och då är det bättre att inte ta hänsyn till denna alls. 

Vet du inte vilket som är dina tecken så kan du höra av dig till mig så hjälper jag dig.

• Vilka är dina samtliga tecken? 50:-

•  Vilka är dina samtliga tecken + info om respektive tecken? 150:- 

zatasinrehemligheter@telia.com

076-936 05 79 

Lämna ett svar