Dagens änglabudskap 26/8

DRA DIG TILLBAKA & VITALISERA DIG 


När du känner dig nedstämd eller trött så kan änglarna stötta dig så att du återgår till ditt vanliga högre tillstånd av medvetenhet och vitalitet. Luta dig tillbaka en stund med slutna ögon så att de kan arbeta med dig för att höja dina energinivåer. Vila bara ögonen, andas djupt och be dem hjälpa dig.

Detta är motsvarigheten till att åka till ett spa och be om en behandling. Närhelst du helhjärtat tillåter dig att ta emot hjälp – antingen från en kärleksfull person eller från dem – kommer du att känna hur din energi ökar. Trötthet beror på alltför mycket givande i samma riktning. Alla varelser behöver fylla på sitt energiförråd efter att ha givit alltför många bidrag. Tillåt dem att ge till dig för att fylla på och föryngra din själ. Respektera din kropps signaler om att det är dags att vila. Avslappning är en viktig del av din produktivitetscykel. Låt dig skämmas bort av andra människor och änglarna. Tillåt dig ta emot.

💙

Lämna ett svar