Dagens budskap 25/8-2021

MINA VÄNNER… 

Idag så är det någon ting som du behöver vara tacksam över i ditt liv. Det kan vara att se till de du har om precis vad som helst egentligen. Och inte att sakna allt de du inte har. Den här delen av dig kan behöva läkas, kanske läkas i ditt tankesätt. Men för att kunna önska sådant du inte har, och kunna få så måste man också vara tacksam för det man också har. Det komiska var att jag blev väckt klockan 04.35 i morse av en viskning i mitt öra som sa.. ”ÖNSKA & DU SKA FÅ”..”BE & DU SKA FÅ” ♾ först så hoppade jag till av ett ryck och sen när jag förstod att de var mina änglar.. så log jag inombords. De har nämligen öppnat upp min klarhörsel IGEN då jag valde stänga ner den ett tag av olika skäl, det blev för mycket ett tag av alla budskap som skulle fram varje kvart kändes det som. Sen tyckte jag faktiskt att de var lite obehagligt ska jag erkänna. Men nu känns de inte alls så på samma sätt.

Hur som haver så kan du ha en önskan som du länge har funderat kring, liten som stor och ingenting är för mycket begärt. Får till mig att några kan ha problem med sin hälsa som kan visa sig genom krämpor, ständig värk, ont i knän, leder, fingrar, rygg, huvudvärk, mage, tarmar mm. Har du undulater hemma hos dig som just nu kvittrar och piper extra mycket eller verkar särskilt ”röriga” så är det för att de försöker kommunicera med dig. Den/de vill säga till dig att:

det är så viktigt för dig att ha en inre harmoni och balans eftersom din inre värld också skapar din yttre. Så de du behöver göra är att skapa dig en fin omgivning omkring dig dvs fint i hemmet, fint på arbetsplatsen, fint i bilen, ja en fin atmosfär helt enkelt för dig själv.” 

Sen har vi bofinken som också säger att ”du ska vara herre över din egen täppa. Låt ingen annan ta över, låt ingen styra och bestämma över dig, här behöver du ta fram din auktoritet!”
Är du ute i skogen och hör den så vet du vad den vill säga dig. Eller om du hör lätet på tv, radio, i drömmar eller liknande. Det här är alltså en viktig del just nu för att saker ska kunna ta form i ditt liv. Oavsett de handlar om att du ska få ett arbete eller om du ska få genom de där banklånet eller om din kropp ska bli fri alla krämpor. Du får full läkning av de helande ljuset för det är din tur att få tillbaka av allt det som du gett ut. Öppna och ta emot.

Tacksamhet är ett medvetande som ger dig stor energi, och du kan kliva in i den här kraftfulla vibrationen. Därav är det högtid att fokusera på medvetna val som du gör i ditt liv. Du har mycket att vara tacksam för, även om du inte alltid märker det. När du befinner dig i en pågående tacksamhets energi så väcker du också en ökad entusiasm för livet och en absolut oemotståndlig livskraft! Så förvänta dig att stora saker kan ske. Då belönar Universum dig som tack för din äkta uppskattning! Så håll i hårt i det här!

Samtidigt är det viktigt att du försöker med allt du kan att försöka mentalt ändra på hela ditt fokus så att du inte tappar hoppet och känner en hopplöshet, har en negativ syn på saker på en handvändning., utfall minsta lilla inte blir så som du vill. Hur ska du göra det tänker du, jo först måste du acceptera sådant som du inte kan påverka. Hur mycket du än försöker styra och kontrollera. Det är just att ha förmågan att kunna känna en framtidstro till att saker ska kunna bli till de som du vill, oavsett om det inte blir exakt så som du vill, men att det blir. Att du kan känna dig mer tillfreds än missnöjd, att du kanske inte kan få allt här i världen, att du inte kanske blir miljonär över en dag, att du medvetet behöver förändra ditt frustrerande tänkande till ett optimistiskt tänkande istället. Så att du mentalt ändrar ditt fokus. På det viset kommer du plötsligt kunna se en helt ny värld. Och du kommer även att kunna attrahera in helt andra saker. Faktiskt ett helt rike av de ena och de andra som du inte ens trodde var möjligt. Mycket handlar faktiskt om din inställning. 

Och vad gäller dina planer framåt som du har funderat kring så rekommenderas du just nu att släppa taget kring det och bara hålla dig kvar på samma spår där allt är som det ”ska vara”. Och vad gäller en eventuell relation då så vilket de känns som för många att det är så kan du för ditt inre befinna dig i en förändringscykel framför allt för dig själv. Men de är mest lämpligt just nu att inte göra några förhastade förändringar utan fortsätta kvar där du är och kämpa på som vanligt inom både arbete, relationer. Det finns en poäng i att fortsätta på din nuvarande väg. Även om den yttre energin förblir stabil, så tappa inte sikte på det inre arbetet som kan trängas igenom under ytan. Den här tidens regelbundenheten gör att du faktiskt får mer balans i dina tankar och beteenden. Och nu är en bra tid att meditera, läsa och umgås med vänner. Fokusera på såna här aktiviteter och prioritera dem. Om ”Status Quo” dyker upp vid en särskild tidpunkt då du faktiskt genomgår en betydande förändring, bör detta säga dig att du ska delta mer i personliga aktiviteter som hjälper dig att behålla så mycket inre balans som möjligt. Så du inte flyr… 

I grund och botten kan denna ”inget händer” bottna sig i helt andra saker än vad du själv ens är medveten om. Troligen finns det en stor förvirring om vad du ska göra framåt härnäst. I själva verket är du inte alls helt övertygad om att vägen du är på är där du vill vara. Men du är kanske lika osäker på framtiden, och kanske gissar dig fram gällande dina val istället för att lyssna inåt på vad hjärtat säger, samt de kan finnas sår ur det förflutna, ja Med största sannolikhet. Men tillåt dig inte fastna i ånger, och då måste du släppa alla framtida rädslor. Samtidigt att tvivla på dig själv och din egen förmåga kommer enbart hålla dig bara fast. Då är de bra att Försöka ta reda på vad som krävs för att få tillbaka glädjen och livsgnistan. Bestäm dig för att ta kontroll över ditt eget öde. Ha med dig att du är helt kapabel att gå framåt. Fråga dig  vart du vill, och ta sen det första steget! Men så länge du vacklar så kommer du ingenstans. Du styr över ditt liv så är det, men ingen annan kan göra jobbet. 

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: