Dagens Ă€nglabudskap 22/8-21 🕯


DU ÄR FÖRTJUSANDE 


För Ă€nglarna Ă€r du den mest förtjusande varelse man kan tĂ€nka sig. De ser godheten i ditt hjĂ€rta och i ditt sĂ€tt att önska och ta emot tillgivenhet. Varje gĂ„ng du andas döda Ă€ven din underbara energi ut. Du Ă€r till hundra procent vĂ€rd all kĂ€rlek. Din personlighet, dina tankar, dina kĂ€nslor Ă€r förĂ€nderligt vinnande, och din fysiska gestalt Ă€r perfekt pĂ„ alla sĂ€tt. Varenda bit av dig Ă€r fullkomligt fantastisk. Änglarna Ă€r dina Ă€nglar, de finns stĂ€ndigt vid din sida och de kommer alltid att Ă€lska dig. Du Ă€r en fin mĂ€nniska vara för att du Ă€r den du Ă€r just nu. Dina Ă€nglar ser och bryr sig om ditt sanna sjĂ€lv, det Ă€r ofarligt för dig att visa för andra vem du Ă€r innerst inne. SĂ€tt vĂ€rde pĂ„ dig sjĂ€lv.

💙

LĂ€mna ett svar