Dagens kort

Tvivel, tvekan & osäkerhet

Denna vecka vill änglarna att du ska förstå att alla tvivel, din tvekan och osäkerhet är ett resultat av att du har motstridiga önskningar inom dig. Det betyder att huvudet ditt och dina tankar säger en sak (dina egna eller någon annans), medans  hjärtat och känslorna säger en annan sak (dina egna eller någon annans). Detta skapar en enorm inre konflikt som alltid resulterar i olika typer av tvivel, tvekan eller osäkerhet.

Därför vill de be dig om att du inte ska förvänta dig att få något från en annan människa i form av  (uppmärksamhet, kärlek, vänlighet, förlåtelse, vänskap, materiella saker, tid, materiella tillgångar etc.), framförallt inte för att slippa bli besviken, på så sätt kan inte deras handlingar komma i konflikt med dina önskningar. Änglarna vill också be dig om att inte använda andra för att uppnå dina egna syften, och var också uppmärksam så att andra inte heller använder dig för att uppnå sina egna syften.

När vi gör något så är det inte egentligen själva handlingen i sig som är det viktiga eller avgörande, utan det är motivet bakom handlingen som avgör resultatet av själva handlingen. Två olika individer kan utföra precis samma handling men få helt olika resultat. Detta beror på att tanken, syftet och motivet till varför de vill utföra handlingen kan vara helt olika.

Se alltid till att ha den renaste och högsta intentionen till varför du väljer att göra vissa saker.

Det finns två saker du kan göra om du står inför ett val:

1. Ta några djupa andetag. Meditera gärna en stund. På så sätt kan du koppla bort både tankar och känslor och gå direkt till själens visdom som befinner sig på en medvetandenivå bortom både tankar och känslor. Där finner du alltid den renaste och högsta intentionen.

2. Fråga sedan dig själv: ”Varför vill jag göra det här? Vad är mitt syfte med att utföra denna handling? Hur kan det jag tänker göra hjälpa andra?”

Invänta sedan ett inre svar. Bara DU kan veta svaret. Lita på dig själv och gå vidare med det du har beslutat.

Änglarna har ett extra budskap till dig om du har ”orkat” läsa så här långt. Och, eftersom du läser det här just nu så vill änglarna meddela att du kan släppa dina tvivel, din tvekan och din osäkerhet. Du är omhändertagen av änglarna och du vet redan vad du behöver göra. Ditt syfte är rent med den allra högsta intentionen. Du behöver inte tveka mer. Änglarna vet att du kommer att lyckas. Din framgång är redan säkrad av änglarna! Du är välsignad!

Med kärlek Zäta 

💚

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: